İsale patladı Ortaköy’de sokaklar göle döndü: Birçok iş yeri zarar gördü

Ortaköy’de patlayan isale hattı sonrası cadde ve sokaklar göle döndü.

31.01.2024-11:18 - (Son Güncelleme: 31.01.2024-11:27) İsale patladı Ortaköy’de sokaklar göle döndü: Birçok iş yeri zarar gördü

Dün gece saatlerinde Ortaköy Beşiktaş yönünde patlayan isale hattı, sokak ve caddeleri göle çevirdi. Yetkililerden gelen açıklamaya göre Caddenin üstündeki beton yarılırken borudan çıkan tazyikli su etrafa saçıldı. Çökme riskinin yaşandığı yol ve ara sokaklar sular altında kaldı, caddede araçlar ilerlemekte zorlandı. Trafik donma noktasına geldi. 

Ortaköy’de isale patladı sokaklar göle döndü

AA’da yer alan habere göre; İsalenin patlaması ile beraber caddedeki kaldırım taşları da yerlerinden fırlayarak etrafa saçıldı. Camları kırılan bir iş yeri su ve çamurla dolarken, masa ve sandalyeler kullanılamaz hale geldi.

Beşiktaş yönü trafiğe kapatıldı

İSKİ ekipleri patlayan isaleye müdahale ederken, olay yerine gelen polis ekipleri Beşiktaş yönünü trafiğe kapattı.

“Büyük bir facia olabilirdi”

Olayda iş yeri zarar gören esnaflardan Ercan Erdoğan,"Şükrediyoruz ki içeride müşteri yoktu. Yoksa büyük bir facia olabilirdi." dedi.

Erdoğan, olayın gece yaşanmasının şans eseri olduğunu ve trafiğin yoğun olduğu bir zamanda olsa daha büyük zarar oluşabileceğini anlattı. Maddi zarara uğradığını dile getiren Erdoğan, itfaiye ekiplerinin tutanak tutmasının ardından iş yerini temizlemeye başlayacaklarını sözlerine ekledi.


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal