İrem Helvacıoğlu Yolaç Özcan’dan ayrıldı mı? İrem Helvacıoğlu Yolaç Özcan ilişkisi bitti mi?

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin yıldız oyuncusu İrem Helvacıoğlu’nun bir süredir beraber olduğu sevgilisi Yolaç Özcan’dan ayrıldığı iddia edildi. Peki İrem Helvacıoğlu Yolaç Özcan’dan ayrıldı mı? İrem Helvacıoğlu Yolaç Özcan ilişkisi bitti mi? İşte iddianın perde arkası...

25.07.2022-12:06 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-12:06)

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki performansıyla büyük beğeni kazanan, şu sıralarda ise TV8’de yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde başrollerden birisi olan İrem Helvacıoğlu’nun bir süredir beraber olduğu sevgilisi Yolaç Özcan’dan ayrıldığı iddia edildi. Güzel oyuncunun Özcan’ın Instagram hesabını takipten çıkması sebebiyle bu iddialar konuşulmaya başlandı. Peki İrem Helvacıoğlu Yolaç Özcan’dan ayrıldı mı? İrem Helvacıoğlu Yolaç Özcan ilişkisi bitti mi? 

İrem Helvacıoğlu Yolaç Özcan’dan ayrıldı mı?

Güneşin Kızları, Sen Anlat Karadeniz’den sonra şimdide TV8 dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde yer alan 32 yaşındaki İrem Helvacıoğlu’nun Instagram hesabından sevgilisi Yolaç Özcan’ı takipten çıkarması ve birlikte çekilmiş pozlarını hesabından kaldırması hayranlarının aklında ‘’İrem Helvacıoğlu Yolaç Özcan’dan ayrıldı mı?, İrem Helvacıoğlu Yolaç Özcan ilişkisi bitti mi?’’ sorularının oluşmasına sebep oldu.

Instagram’da sevgilisiyle çekindiği fotoğrafları kaldıran İrem Helvacıoğlu’nun bu hareketi magazin dünyasını derinden sarstı. 

İrem Helvacıoğlu Yolaç Özcan

İrem Helvacıoğlu Yolaç Özcan ilişkisi bitti mi? 

İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan, çok kısa bir süre önce Çeşme’de beraber tatil yapmış ve aşklarını ölümsüzleştirecek bir kaç pozu da sosyal medya hesaplarından takipçileriyle buluşturmuştu. İlişkilerinde herhangi bir sorun olmadığını sürekli dillendiren ünlü çiftin son iddialara nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor. 

İrem Helvacıoğlu veya Yolaç Özcan’dan söz konusu iddialar hakkında henüz bir açıklama gelmedi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal