Doya Doya Moda'nın Azerbaycanlı güzeli Tina öyle sözler söyledi ki! Bakalım diğer yarışmacıların cevabı ne olacak! Doya Doya Moda Tina Özdemir kimdir, nereli?

TV8'in sevilen moda programı Doya Doya Moda'nın yeni sezon yarışmacıları iddiaları kadar güzellikleriyle de dikkat çekiyor. Yarışmanın güzel isimlerinden Tina Özdemir seyirci tarafından en çok merak edilen isimlerden biri. Peki, Doya Doya Moda Tina Özdemir kimdir ve nereli? İşte detaylar...

25.07.2022-15:34 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-15:34) Doya Doya Moda'nın Azerbaycanlı güzeli Tina öyle sözler söyledi ki! Bakalım diğer yarışmacıların cevabı ne olacak! Doya Doya Moda Tina Özdemir kimdir, nereli?

Jüri koltuğunda Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş'ın oturduğu Doya Doya Moda 18 Temmuz tarihinde yeni sezonuyla ekran macerasına başladı. Programda dikkat çeken yarışmacı Tina Özdemir'in hayatına dair detaylar merak konusu oldu. İşte Tina Özdemir'in hayatına dair merak edilenler...

Tina Özdemir kim?

Azerbaycan asıllı olan Tina Özdemir, 4 Mart 1996 yılında dünyaya gelmiştir. Beden Eğitimi mezunu olan Tina, pilates, fitness ve voleybol hakemliği yapmaktadır.

Daha önceden modellik geçmişi olan güzel yarışmacı, İran'da altı yıl kürek çekmiştir. Dört yıldır İstanbul'da yaşayan Tina, üç senedir Berkan Özdemir'le evlidir.

 doya doya moda tina

Yarışmada oldukça iddialı olan Tina geçtiğimiz hafta jüri üyelerinden aldığı 78 puanla haftayı birincilikle kapattı.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal