Doya Doya Moda'nın bir çocuk annesi yarışmacısı Hülya Yenidoğmuş farklı olacağım derken... Hülya Yenidoğmuş nereli? Mesleği ne?

TV8'in sevilen moda programı Doya Doya Moda'nın yeni sezon yarışmacıları iddiaları kadar güzellikleriyle de dikkat çekiyor. Yarışmanın güzel isimlerinden Hülya Aydoğdu seyirci tarafından en çok merak edilen isimlerden biri. Peki, Doya Doya Moda Hülya Aydoğmuş kimdir ve nereli? Hülya Aydoğmuş'un kaç çocuğu var? İşte detaylar...

25.07.2022-15:24 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-15:24) Doya Doya Moda'nın bir çocuk annesi yarışmacısı Hülya Yenidoğmuş farklı olacağım derken... Hülya Yenidoğmuş nereli? Mesleği ne?

Jüri koltuğunda Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş'ın oturduğu Doya Doya Moda 18 Temmuz tarihinde yeni sezonuyla ekran macerasına başladı. Programda dikkat çeken yarışmacı Hülya Aydoğmuş'un hayatına dair detaylar merak konusu oldu. İşte Hülya Aydoğmuş'un hayatına dair merak edilenler...

Hülya Aydoğmuş kim?

Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden Hülya Aydoğmuş 33 yaşındadır. İzmirli olan yarışmacının bir erkek çocuğu vardır. Hülya Aydoğmuş'un asıl mesleği ise yöneticiliktir.

 doya doya moda hülya

Hülya Yenidoğmuş programdaki iddiasını, ''Moda benim için herkesle aynı olmamayı ve farklı olmayı ifade ediyor. Buraya Türkiye'nin en şık kadını olmaya geldim ve olacağım da. Kusura bakmayın kızlar birinci belli.'' sözleriyle ortaya koydu.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal