İranlı Milletvekili Mahmud Sadıki Korona Virüse Yakalandığını Açıkladı

Korona virüs İran'da yayılmaya devam ederken, İranlı milletvekili Mahmud Sadıki kendisinde korona virüs tespit edildiğini söyledi ve "Kovid-19 testim pozitif çıktı. Bu mesajı, bu dünyada yaşama umudumun az olduğu bir durumdayken iletiyorum." dedi.

25.02.2020-17:29 - (Son Güncelleme: 25.02.2020-17:15) İranlı Milletvekili Mahmud Sadıki Korona Virüse Yakalandığını Açıkladı

Çin'in Vuhan kentinden yayılan korona virüs, Çin'den sonra en çok İran'da etkili oldu. İran'da vaka sayısı gün geçtikçe artmaya devam ederken, Reformist milletvekili Sadıki, Twitter adresinden bir paylaşımda bulunarak, kendisinde korona virüs tespit edildiğini açıkladı. Sadıki yaptığı açıklamada, "Kovid-19 testim pozitif çıktı. Bu mesajı, bu dünyada yaşama umudumun az olduğu bir durumdayken iletiyorum." ifadelerine yer verdi.

SAĞLIK BAKANI YARDIMCISI DA VİRÜSE YAKALANDI

İran Sağlık Bakanı Yardımcısı olan İrec Harirçi'de de korona virüs tespit edildi. Bakan yardımcısına yapılan testlerde sonuç pozitif çıktı. İreç Herirçi'nin dün çekilen görüntüleri bugün gelen virüs kaptığı haberlerinin ardından anlam kazandı. Herirçi, dün İran Hükümet Sözcüsü Ali Rebii'yle yaptığı basın toplantısında terlediği için sık sık terini sildi. Korona virüsün öne çıkan belirtilerinden biri; kişide görülen yüksek ateş. Vücut sıcaklığının hızlı ve aşırı bir şekilde artması kişilerde terlemeye yol açıyor.

Öte yandan Kum Tıp Fakültesi Dekanı Muhammed Rıza Kadir de sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, korona virüs salgınına yakalandığını belirtti. 

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal