Instagram’a reels indirme özelliği geldi mi, ne zaman gelecek? 2023 Instagram reels indirme nasıl yapılır?

Sosyal medya platformu Instagram’a uzun süredir gelmesi beklenen video indirme özelliği hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor. Buna göre şu an için ABD’de kullanıma sunulan özellik çok yakında tüm dünyaya gelecek. Peki Instagram’a reels indirme özelliği geldi mi, ne zaman gelecek? 2023 Instagram reels indirme nasıl yapılır? İşte detaylar...

23.06.2023-17:36 - (Son Güncelleme: 23.06.2023-17:36)

Milyonlarca kullanıcıya sahip sosyal medya platformu Instagram’a gelmesi en çok istenen özelliklerden birisi olan reels videoları indirme özelliği için geri sayıma geçildi. Merakla beklenen özellik şimdilik ABD’de de kullanıma sunuldu fakat çok yakında dünyanın kalanında da indirmeye açılacak. Instagram reels indirme özelliği Türkiye’ye ne zaman gelecek merak ediliyor. 

Instagram reels video indirme özelliğinin Türkiye’ye ne zaman geleceği henüz bilinmiyor ancak gelecek ay içerisinde güncellemenin tüm dünyaya sunulacağı tahmin ediliyor.

Instagram’a reels indirme özelliği Türkiye’ye ne zaman gelecek?

Instagram CEO’su Adam Mosseri, yaptığı açıklamada reels indirme özelliğinin sadece herkese açık olan Instagram hesaplarında geçerli olacağını bildirdi. Mosseri, söz konusu hesapların sahiplerinin Reels indirme özelliğini devre dışı bırakma seçeneğini de kullanabileceğini sözlerine ekledi.

Instagram Reels İndirme

2023 Instagram reels indirme nasıl yapılır?

Techcrunch adlı siteye göre,  Instagram CEO’su Adam Mosseri, uygulamada gerçekleştirdiği bir canlı yayında ABD’deki kullanıcıların herkese açık olarak paylaşılan Reels videolarını galerilerine indirebileceklerini duyurdu.

Paylaş simgesine tıkladıktan sonra indir seçeneğiyle bu özelliğin kullanılabileceği belirtildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal