İngilte'de 54 Yaşındaki Türk Coronavirüsten Hayatını Kaybetti

Dünyanın birçok yerinde etkisini gösteren coronavirüs salgını İngiltere'de de etkili oldu. Alınan bilgilere göre İngiltere'de 54 yaşındaki bir Türk coronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybetti.

18.03.2020-15:47 - (Son Güncelleme: 18.03.2020-15:55) İngilte'de 54 Yaşındaki Türk Coronavirüsten Hayatını Kaybetti

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını kısa süre sonra birçok ülkeye sıçradı. İngiltere de virüsün sıçradığı ülkelerden biri olurken, 54 yaşındaki bir Türk'ün coronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi. Alınan bilgilere arasında hayatını kaybeden Türk'ün astım ve şeker hastası olduğu belirtildi. 

Öte yandan Türk vatandaşının ölüm haberi Türk elçiliğine de iletildi.

İngiltere'de vaka sayısı şimdiye kadar bin 950 olarak açıklanırken, ölen Türk ile birlikte hayatını kaybedenlerin sayısı 72'ye çıktı.

TÜRKİYE'DE CORONAVİRÜS KAYNAKLI İLK ÖLÜM

Dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamayla 89 yaşındaki bir hastanın coronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybettiğini belirtti. Koca ayrıca vaka sayısının da 98'e yükseldiğini açıkladı. Türkiye bugün gözünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan coronavirüs konulu toplantıya çevirdi.

AVUSTURYA'DA 28 YAŞINAKİ TÜRK CORONAVİRÜSTEN HAYATINI KAYBETTİ

Gelen son bilgilere göre Avusturya'da da bir Türk'ün coronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaytbetti. 28 yaşında olan Türk hastanın, böbrek yetmezliği ve şeker hastalığı olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal