İngiltere’de Coronavirüs Kaynaklı En Genç Ölüm

İngiltere’nin Northamptonshire kontluğunda hayatını sürdüren 45 yaşındaki motor nöron hastası ve iki çocuk babası kişi, ülkede yeni tip coronavirüsten ölen en genç kişi olarak kayıtlara geçti.

18.03.2020-12:49 - (Son Güncelleme: 18.03.2020-13:31) İngiltere’de Coronavirüs Kaynaklı En Genç Ölüm

İngiltere’nin Northamptonshire kontluğunda hayatını sürdüren 45 yaşındaki motor nöron hastası ve iki çocuk babası kişi, ülkede yeni tip coronavirüsten ölen en genç kişi olarak kayıtlara geçti. 

İngiltere’nin Northamptonshire kontluğuna bağlı Kettreing kentinde ikamet eden Craig Ruston yeni tip coronavirüs sebebiyle can verdi. 45 yaşında ve iki çocuk sahibi olan Ruston iki yıl evvel motor nöron hastalığına yakalanmıştı.

Ruston’un eşi Sally, kocasının ölüm haberini şahsi hesabından duygulandıran ifadelerle açıkladı. Sally, acı haberi “Harika eşim Craig, dün sabah saat 6.20’de hayatını kaybetti. Çok üzgünüz ve kalbimiz buruk. Corona virüse Salı günü yakalandı ve 6 günlük izolasyonun tek başımızayız. Coronavirüs, zaten Craig dünyanın en acımasız hastalıklarından birine sahipken ona bulaşmaya nasıl cüret eder? Benim muhteşem Craig’im. Seni sonsuza kadar seveceğim. Senin muhteşem Sally’in ve muhteşem kızların” cümleleriyle yayımladı.

İNGİLTERE'DEKİ EN GENÇ ÖLÜM
İngiltere’de coronavirüsten yaşamını yitiren en genç kişi olan ve aynı zamanda motor nöron hastası olan 45 yaşındaki Ruston 2 çocuk babasıydı.  Northamptonshire Telegraph gazetesi, Ruston’un motor nöron hastalığına yakalanmadan önce ünlü markalarda ayakkabı tasarımcı olarak çalıştığını belirtti.

İngiltere’de şimdiye dek coronavirüs nedeniyle 71 kişi öldü, 2 bine yakın vaka ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal