İbrahim Üzülmez Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'tan Ayrılığı Hakkında Konuştu!

Uzunca bir süre Beşiktaş'ta kaptanlık yapan Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, Sergen Yalçın'ın siyah beyazlılardan ayrılığı hakkında açıklamalarda bulundu.

17.01.2022-14:10 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-14:10)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon kazanılan Süper Lig ve Türkiye Kupası'nın ardından bu sezona da Teknik Direktör Sergen Yalçın ile devam edilmişti.

BEŞİKTAŞ SERGEN HOCA İLE YOLLARINI AYIRDI

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ta bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratırken geçtiğimiz haftalarda üst üste ligde ve Avrupa'da alınan kötü sonuçlın ardından siyah beyazlılarla karşılıklı olarak anlaşma sağlayarak yollarını ayırmıştı.


SÖYLEDİKLERİ ÇOK KONUŞULDU

Beşiktaş'tan ayrılan Teknik Direktör Sergen Yalçın ile ilgili olarak eski Beşiktaş kaptanı şimdilerin teknik direktörü İbrahim Üzülmez, yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü.

SERGEN YALÇIN'IN AYRILIĞI HAKKINDA...

İbrahim Üzülmez, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın Beşiktaş ile yaşadığı ayrılıkla ilgili olarak ;

' Şampiyonlar Ligi’ndeki olumsuz tablo Sergen hocayı da takımı da yıprattı. Ayrılık Sergen hoca ve camia için hayırlı oldu. Kulübün kapıları Sergen hocaya her zaman açıktır, daha güçlü döneceğini düşünüyorum. ' ifadelerini kullanarak Beşiktaş'ta yaşanan ayrılıkla ilgili düşüncelerini söyledi.


BATSHUAYİ BEŞİKTAŞ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Ayrıca İbrahim Üzülmez, bu sezonki Beşiktaş ile ilgili olarak söylediklerinde ;

' Beşiktaş'ta Michy Batshuayi stoperlerin oynamak istemeyeceği bir oyuncu. Batshuayi final vuruşlarını yapamıyor. Beşiktaş’ın ligdeki yeri tamamen Batshuayi’nin performansına bağlı olarak gözüküyor. ' şeklinde konuşarak Belçikalı golcünün Beşiktaş için önemini anlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal