İbrahim Keloğlan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İbrahim Keloğlan olayı nedir, neden tutuklanması isteniyor?

Sosyal medyada kendisi hakkında ‘’Tutuklansın’’ paylaşımları yapılan İbrahim Keloğlan’ın hayatı ve neden gündemde olduğu soruları merak ediliyor. Peki İbrahim Keloğlan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İbrahim Keloğlan olayı nedir, neden tutuklanması isteniyor? İşte detaylar…

13.02.2024-10:28 - (Son Güncelleme: 20.02.2024-11:42) İbrahim Keloğlan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İbrahim Keloğlan olayı nedir, neden tutuklanması isteniyor?

İstanbul’da bir sitenin asansörüne giren kedinin, İbrahim Keloğlan adlı bir kişi tarafından tekmelenerek öldürülmesi sonrasında yakalanan Keloğlan, mahkemede 1 yıl 3 ay ceza alsa da hükmün açıklanmamasıyla cezası 3 ay daha indirildi. Bu olay neticesinde İbrahim Keloğlan’ın hayatı ve yaşanan olay araştırma konusu oldu. Peki İbrahim Keloğlan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İbrahim Keloğlan olayı Nedir, neden tutuklanması isteniyor?

İbrahim Keloğlan kimdir?

Yaklaşık bir ay önce, İstanbul'daki bir sitenin asansörüne giren kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında dava süreci tamamlandı. Olayın ardından gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakılan Keloğlan, yapılan dava sonucunda 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ancak mahkeme, iyi hal indirimi uygulayarak cezayı 3 ay daha indirdi ve hükmün açıklanmasını geri bıraktı. Bu karar, Keloğlan'ın 5 yıl içinde başka bir suç işlemezse cezasının düşeceği anlamına geliyor. 

İbrahim Keloğlan

Olayın yaşandığı sitenin avukatı ise sanık ifadesiyle görüntülerin uyuşmadığına dikkat çekerek, karara itiraz edeceklerini belirtti.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal