Hüseyin Çimşir: 'Buralara Gelebilmek İçin Büyük Uğraş Verdim'

Trabzonspor Teknik Adamı Hüseyin Çimşir, Trabzonspor dergisinin mayıs ayı baskısında bulunan konuşmasıyla ekiple ilgili yorumlarda bulundu.

07.05.2020-16:37 - (Son Güncelleme: 07.05.2020-16:31) Hüseyin Çimşir: 'Buralara Gelebilmek İçin Büyük Uğraş Verdim'
Trabzonspor ekibinde teknik adam olarak beklentinin çok büyük olduğunu belirten Çimşir, "Beklentilerin karşılığında benim gibi teknik direktörlüğe yeni başlamış kişilerde süreç biraz sıkıntılı olabiliyor. Zaman zaman zorlandığım günler ve zamanlar oldu. Özellikle bunun üstesinden gelebilmek için motivasyonumu yukarılara çıkartmak için bir hayli uğraş verdim." ifadelerini kullandı.

Puan kaybı yaşanan her karşılaşmanın ardından üzüldüğünden bahseden Çimşir, özellikle Gaziantep Futbol Kulübü ve Başakşehir mücadelelerinde kaybedilen puanlarda üzüntü yaşadığını söyledi.

Hüseyin Çimşir, daha önce oyuncusu olduğu takımda seneler sonra teknik adam olarak daha ağır sorumluluk içinde olduğunu söyleyerek, "Benim için oyunculuktan gelme teknik direktörlüğün şöyle avantajları var. Soyunma odasını, sahayı biliyoruz. Oyuncuların neler hissettiğini, neler yaşayabileceğini, neler düşünebileceğini bildiğimiz için o konuda biraz daha süreci sağlıklı götürebildiğimizi düşünüyorum." diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal