Hülya Avşar kimdir, evli mi ve nereli? Hülya Avşar kaç yaşında?

Belediye başkan adaylarının seçileceği 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için geri sayım devam ediyor. YSK’nın seçim takvimini duyurmasının ardından yerel seçime ne kadar kaldığı sorusu gündemi meşgul ediyor. Peki Yerel seçime ne kadar, kaç gün kaldı? 2024 Mahalli İdareler Seçimleri hangi gün yapılacak? Soruların yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

04.05.2022-20:32 - (Son Güncelleme: 27.02.2024-12:41)

hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Özel ve iş hayatı sebebiyle zaman zaman gündemde yer almayı başaran Hülya Avşar hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Peki Hülya Avşar kimdir, evli mi ve nereli? Hülya Avşar kaç yaşında?

Hülya Avşar kimdir?

Hülya Avşar, 1963 yılında Edremit ilçesinde, Celal ve Emral Avşar çiftinin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. Ankara Cumhuriyet Lisesi'nden mezun olduktan sonra eğitimine devam etmeyen Avşar, 1979'da mühendislik öğrencisi Mehmet Tecirli ile evlendi. Ancak bu evlilik kısa sürede sona erdi ve çift ayrılık kararı aldı. Hülya Avşar'ın anne tarafı Balıkesirli, baba tarafı ise Ardahan/Hasköy kökenlidir. Kariyeri yanında futbolcu Tanju Çolak, Coşkun Sabah, Osman Hattat, Mehmet Aşıcıoğlu gibi tanınmış isimlerle yaşadığı ilişkilerle de gündeme gelmiştir. 

Hülya Avşar

İkinci evliliğini iş adamı Kaya Çilingiroğlu ile 1997 yılında gerçekleştiren Avşar, ancak bu evlilik de 2005 yılında tek celsede sona ermiştir. Boşanmanın ardından, velayeti Hülya Avşar'a verilen 1998 doğumlu Zehra adında bir kız çocuğu bulunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal