Hulk öldü mü, ne oldu? Hulk yaşıyor mu?

Futbol dünyasında Hulk lakaplı futbolcu Antonio Salazar’ın ölüm iddiaları konuşuluyor. Hulk lakaplı futbolcunun ölüp ölmediği merak ediliyor. Peki Hulk öldü mü, ne oldu? Hulk yaşıyor mu? Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

16.05.2022-11:32 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-11:32) Hulk öldü mü, ne oldu? Hulk yaşıyor mu?

Son olarak 2015-2016 sezonunda Meksika’nın Cimarrones futbol takımının formasını giydikten sonra ortalardan kaybolan ‘’Hulk’’ lakaplı 33 yaşındaki Meksikalı futbolcu Antonio Salazar hakkında kan dondurucu bir iddia ortaya atıldı. Record gazetesinin haberine göre 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu Antonio 'Hulk' Salazar, Jalisco'nun El Salto belediyesi sınırında bir aracın içinde ölü bulundu. İnsanlar ‘’Hulk öldü mü, ne oldu? Hulk yaşıyor mu?’’ sorularının yanıtlarını öğrenmeye çalışıyor.

Hulk öldü mü, ne oldu?

Futbol dünyasında ‘’Hulk’’ lakabıyla tanınan Antonio Salazar Castillo’nun terk edilmiş bir otomobil için yanmış halde ölü bulundu. Meksika’nın Periferico Nuevo şehrindeki polis ekiplerinin yaptığı açıklamaya göre şehirde bulunan baraj yakınlarında terk edilmiş beyaz bir araç olduğu yönündeki ihbar üzerine olay yerine giden memurlar aracın içinde cesedi buldu. Yapılan ilk incelemelerin ardından cesedin Antonio 'Hulk' Salazar'a ait olduğu anlaşıldı.

Hulk öldü mü

Antonio Salazar Castillo kariyeri boyunca 22 gol üretirken son olarak Cimarrones takımının formasını 2015-2016 sezonunda giymişti. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal