MSB: 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı’ndan aktarılan son dakika açıklamasına göre terörle mücadelede bir başarı daha elde edildi.

27.05.2020-09:41 - (Son Güncelleme: 27.05.2020-10:30) MSB: 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı’ndan aktarılan son dakika açıklamasına göre Irak'ın kuzeyinde PKK'lı 5 terörist etkisiz hale getirildi.

Irak'ın kuzeyinde bulunan Haftanin ve Hakurk bölgelerinde, keşif ve gözetleme sırasında konumları belirlenen ve PKK'lı oldukları tespit edilen 5 terörist hava harekatlarıyla etkisiz hale getirildi.

Coronavirüse barşı başarılı bir savaş veren Türkiye, terörle mücadelenin de ipini bırakmıyor. Bu doğrultuda Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından aktarılan bilgilendirmede Irak'ın kuzeyine hava harekatı düzenlendiği bildirildi.

Haftanin ve Hakurk bölgelerinde, keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen 5 PKK'lı teröristin imha edildiği açıklandı.

NE OLMUŞTU?
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) önceki gün Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde, keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen PKK'lı 4 teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı. Söz konusu açıklamada, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonların devam edeceği ifade edilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal