Hercai Dizisi'nin Yıldızları Evlendi! Cedi Osman ve Ebru Şahin'den İlk Poz Geldi

Ünlü basketbolcu Cedi Osman ile oyuncu Ebru Şahin aşklarını mutlu sona kavuşturmak için büyük adımlar atıyor.

24.05.2021-12:20 - (Son Güncelleme: 06.09.2021-12:00) Hercai Dizisi'nin Yıldızları Evlendi! Cedi Osman ve Ebru Şahin'den İlk Poz Geldi

27 yaşındaki Ebru Şahin ile Ünlü Basketbolcu Cedi Osman, Maldivler'de ki tatillerinden yaptıkları romantik paylaşımlarla sosyal medyada aşklarını dolu dizgin yaşadıklarını göstermeye devam ediyor. İlişkileriyle sosyal medyanın en yakışan çiftleri arasına giren ikilinin çevresinden edinilen bilgiye göre Şahin ile Osman, evlenmeye karar verdi.

BU SENE NİŞAN, SENEYE DÜĞÜN

Çıkan iddialara göre 25 Haziran'da Çeşme'de nişanlanmayı planlayan ünlü aşıklar, müjdeli haberi şimdilik basından saklıyor ve sadece yakın dostlarının bilmesini istiyor. Düğünü önümüzdeki seneye bırakmaya karar veren çiftin eylül 2022 tarihinde nikah masasına oturacağı iddia edildi.

ANNESİ DEVREYE GİRDİ

Cedi Osman'ın annesi Binela Osman'ın Ebru Şahin'le çok iyi anlaştığı ve oğluna ‘Bir an önce evlenin. Birbirinizi çok seviyorsunuz. Bekleyecek ne var?’ diye baskı yaptığı da iddialar arasında. Aynı zamanda Şahin'in yaz sonunda ABD'deki sevgilisinin yanında kalmak için gelen yeni proje tekliflerini de değerlendirmediği öğrenildi.

HERCAİ YILDIZLARI EVLENDİ! CEDİ OSMAN VE EBRU ŞAHİN'İN İLK POZLARI GELDİ

Sevilen dizi Hercai'de yıldızlar evlendi. Oya Unustası ile Ahmet Tansu Taşanlar Dünya evine girdiler. Ebru Şahin ile Cedi Osman'dan düğün paylaşımı geldi çift beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medyada büyük ilgi gören Çifte 'Çok yakışıyorsunuz' ve, 'Boy farkı kaç?' gibi sorular soruldu. Merak edilen boy farkı sorusuna henüz yanıt gelmedi...




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal