Helikopter düştü mü, ihbarı gerçek mi? Helikopter düştü ihbarı ile ekipler harekete geçti

Kocaeli'nden korkutan ihbar! Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 'helikopter düştü' ihbarı çevredeki ekipleri harekete geçirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda destek ekini geldi. Yapılan incelemelerin ardından ihbarın asılsız olduğu öğrenildi.

31.05.2022-00:13 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-00:13) Helikopter düştü mü, ihbarı gerçek mi? Helikopter düştü ihbarı ile ekipler harekete geçti

Kocaeli Körfez'de 'helikopter düştü' ihbarı geldi. Habere göre Körfez'de uyarı işaret fişeği görülmesinin ardından vatandaşlar bölgeye helikopter düştüğünü iddia etti. Olayın hemen sonrasında bölgeye arama kurtarma ve sağlık ekipleri geldi. Bölgede yapılan kapsamlı çalışma devam ederken yetkililer resmi bir açıklamada bulunmadı.

'Helikopter düştü' ihbarı asılsız çıktı

Kocaeli'nde uyarı işareti gören vatandaşlar helikopter düştüğünü iddia ederek Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Yapılan ihbarın ardından arama kurtarma, sağlık ekipleri ve itfaiye bölgeye geldi. Uzun süren incelemenin sonrasında ihbarın asılsız olduğu anlaşıldı. 

Kocaeli helikopter düştü ihbarı

Çevredeki vatandaşlardan biri ekiplerle birlikte çalışmalara katıldı. Arama çalışmalarına yardım eden Murat Koç: "Belen'de hayvancılık yapıyorum. İhbarı duyunca bölgeye gelip motosikletle baktık ancak hiçbir şey yoktu. Jandarma ve muhtarla görüştüm, bölgeye hakim olduğumuz için her yeri kontrol ettik. En uç noktalara bile gidip baktık. Helikopter buraya düşseydi görürdük." sözlerini ifade etti.

Nihan Duman
nihan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal