HBO Max Minx dizi konusu ve oyuncuları

Son zamanlarda gündem kadın eşitsizliğini konu edinen yapımlardan birisi olan Minx dizisi HBO Max platformunda yayınlanıyor. Dizinin konusu ve oyuncuları bir çok insanın merak ettiği konular arasında yer alıyor. İşte Minx dizisi hakkında merak edilenler...

23.03.2022-14:32 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-14:32) HBO Max Minx dizi konusu ve oyuncuları

Gerçek hayattan uyarlama olup olmadığı tartışma konusu olmuş bir kaç yapımdan birisi olan Minx dizisi HBO Max platformunda yayınlandı. Kadın ile erkek arasındaki eşitsizliği konu edinen yapımlardan birisi olan Minx dizisinin anlattığı hikaye ve oyuncu kadrosu dizi severlerin arama motorlarında en çok araştırdığı konular arasında bulunuyor.

HBO Max Minx dizisi konusu nedir?

Gazetecilik alanının en önemli ödüllerinden birisi olan Pulitzer Ödülü’nü kazanan Joyce adındaki genç bir kadın bu önemli ödülü almanın verdiği sevinci yaşarken çok kısa bir süre bu durumun hayal ürünü olduğunu öğreniyor. Gerçek hayatta ise 70’li yıllarda Los Angeles’ta kendi başına çalışan bir editör olan Joyce, kadınların erkeklerden her konuda geri tutulduğunu söyleyerken diğer yandan ürettiği dergi fikirlerini çeşitli dergilere sunmaya çalışıyor.

Son gittiği yerdeki yaşlı kişiler tarafından reddedilen Joyce, kendi fikirlerini dolaylı da olsa kabul eden  Doug ile yakın ilişkiler kurmaya başlıyor. İkili bir süre sonra yaşadıkları döneme damgasını vuracak olan Minx dergisini yaratacaktır.

HBO Max Minx dizisi

HBO Max Minx dizisi oyuncuları kimlerdir?

Kurgu ile gerçekten uyarlanma arasında bir yapım olan Minx dizisi başrol karakterleri Joyce ve Doug’un etkili performansı ile feminizm, cinsellik, siyaset temalarını bağlantılı bir şekilde işlenmesi sebebiyle başarılı bir yapım olarak görülmüştür. Minx dizisinin yazarlık ve yapımcılık görevini Ellen Rapoport yapmıştır. IMDb’de 7,6 puan Minx dizisinde yer alan oyuncular ve onların hayat verdiği karakterler şu şekilde:

Ophelia Lovibond – Joyce

Jake Johnson – Doug

Taylor Zakhar Perez – Shane

Lennon Parham – Shelly

Michael Angarano – Glenn

Gillian Jacobs – Maggie

Idara Victor – Tina

Oscar Montoya – Richie

Jessica Lowe – Bambi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal