Netflix Uysallar dizisi ne zaman yayınlanacak? Netflix Uysallar konusu ve oyuncuları

İddialı bir oyuncu kadrosuna sahip olan Uysallar dizisi yakında Netflix’te olacak. Uysallar konusu ve oyuncuları dizi severlerin gündeminde yer almaya devam ediyor. Peki Netflix Uysallar dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte dizi hakkında merak edilenler...

21.03.2022-20:01 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-20:01) Netflix Uysallar dizisi ne zaman yayınlanacak? Netflix Uysallar konusu ve oyuncuları

Netflix’te son yıllarda çıkan pek çok Türk dizisi sadece Türkiye’de değil dünya genelinde de milyonlarca insanın beğenisini kazanmayı başardı. Netflix’in yeni Türk yapımı olan Uysallar dizisi oldukça kaliteli oyuncu kadrosu ve iddialı hikayesiyle dizi severlerin dizi hakkındaki beklentilerini tavana çıkarmayı başardı. Netflix Uysallar dizisi ne zaman yayınlanacak? sorusunun cevabını merakla bekleyen dizi severler Uysallar dizisinin konusunu ve oyuncularını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor.

Netflix Uysallar dizisi konusu nedir?

Klasik orta yaş bunalımının pençesinde olan bir mimar, gizli ve hareketli bir gece hayatı yaşarken diğer yandan ailesinin sorunlarını da çözmekle uğraşmaktadır.

Netflix Uysallar dizisi

Netflix Uysallar dizisi oyuncuları kimlerdir?

Netflix’in yeni Türk dizisi Uysallar’da geçmiş yıllarda başarılı yapımlarda yer almış olan isimler yer alıyor. İşte Uysallar dizisinin oyuncu kadrosu:

Öner Erkan - Oktay Uysal

Songül Öden - Nil Uysal

Haluk Bilginer - Berhudar

Uğur Yücel - Olcay Uysal

Umut Yeşildağ - Ege Uysal

Nilay Yeral - Ece Uysal

Bilyana Jovanovska - Sofia

Serkan Altunorak - Suat

İbrahim Selim  - Mert

Nezaket Erden - Yağmur

Netflix Uysallar dizisi ne zaman yayınlanacak?

Netflix’in yeni dizisi Uysallar 30 Mart 2022 Çarşamba tarihinden itibaren izleyenlerle buluşacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal