Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi ne, hangi dizi de oynayacak? Disney+ Gri dizisi konusu

Son günlerde insanlar ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili araştırmalara girdi. Kenan İmirzalıoğlu'nun anlaşma yaptığı iddia edilen dizi nedir? Kenan İmirzalıoğlu neden dizide oynamayacak? Sevenlerinin merak ettiği soruların cevapları haberimizde.

19.03.2022-23:04 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-23:09) Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi ne, hangi dizi de oynayacak? Disney+ Gri dizisi konusu

Başarılı ve sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun Disney+ ile anlaşma yaptığı ve Gri dizisinde oynayacağı haberleri gündemdeydi. Hayranları bu habere oldukça sevinirken, son gelişmeler Kenan İmirzalıoğlu'nun dizide yer almayacağı yönünde. Detayları haberimizde yer alıyor.

Kenan İmirzalıoğlu Gri Dizisi

Kenan İmirzalıoğlu'nun oynayacağı iddia edilen Gri dizisinin yapımcılığını OGM Pictures üstlenmektedir. Senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından yazılmış ve yönetmenliğini ise Yağmur-Durul Taylan yapacaktır. Fakat Kenan İmirzalıoğlu'nun dizide yer almayacağı açıklandı. Anlaşmaya göre Kenan İmirzalıoğlu dizide kendi kimliğiyle yer alacaktı fakat projede yer almaktan vazgeçti. Ancak son gelişmelere rağmen platform ile görüşmelerinin devam ettiği biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal