Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar'da sorduğu sorular

Konuşanlar adlı programıyla geniş bir kitle tarafından büyük bir ilgi ve beğeni toplayan Hasan Can Kaya'nın programda hangi soruları sorduğu merak ediliyor. Peki, Hasan Can Kaya, Konuşanlar programında neler soruyor? Konuşanlar programı hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

14.04.2022-19:19 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-19:42) Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar'da sorduğu sorular

Hasan Can Kaya, bu macerasına ilk olarak YouTube ile başlamıştır. Daha sonra çokça sevilmesinin ardından Exxen platformuna geçiş yapmıştır. Konuşanlar adlı programda hangi soruları sorduğu ise merak konusu oldu. Konuşanlar adlı programda Hasan Can Kaya, seyircilerle etkileşim halindeyken en çok sorduğu soru ise "Bir fantezini veya sıçma hikayeni anlat"tır.

Gösteriler nerede yapılıyor?

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar adlı programı, İstanbul Taksim Grand Pera Alternatif Sahne’de gerçekleşmektedir.

Bilet satışları nereden yapılıyor?

Hasan Can Kaya'nın programı için biletler yalnızca Mobilet’te satılıyor.

Gösteriler kaç saat sürüyor?

Konuşanlar adlı programı aralarda dahil olmakla birlikte 3 buçuk-4 saat sürmektedir.

Biletler ne kadardan satılıyor?

Gösteri için Mobilet'te satışa sunulan bilet tarihlerin

ve fiyatlarının güncel bilgileri “Konuşanlar” veya “Hasan Can Kaya” yazarak yönlendirildiğiniz etkinlik sayfasında görebilirsiniz.

Konuşanlar biletleri ne zaman satışa çıkıyor?

Konuşanlar biletleri ne zaman satışa çıkıyor?

Gösterinin çekimleri ve sıklığı değişiklik gösterdiği için yalnızca planlanan gün ve saatlerde Mobilet'te satışa sunuluyor. Biletlerin satışa sunulduğu gün ve tarihler hiçbir zaman belli değildir. Bilet gün ve saatleri sürekli olarak değişiklik göstermektedir.

Konuşanlar programına nasıl katılabilirim?

Mobilet’ten program için bilet satın alarak gösteriye katılabilirsiniz. Biletinizi hızlı bir şekilde almak için Mobilet’e üye olmanız yeterlidir.

Biletler nerede duyuruluyor?

Program yapılacağı zaman duyurular Mobilet’ten, Konuşanlar'ın resmi Instagram ve Twitter hesaplarından takip ederek biletler satışa çıktığında Mobilet'ten hızlı bir şeklide alabilirsiniz.

Nasıl konuşan olunur? Konuşan kişiler daha önceden seçiliyor mu?

Sadece bilet alarak programa gidilebilir. İzleyici olarak gelen herkes bir konuşan adayıdır. İkinci bölümde sahneye alınan kişilerin sahneye çıkmaları seçimleri programın ilk bölümünde yapılan sohbetler sırasında yapılıyor. Yani önceden herhangi bir talep toplanmamakta ya da bir seçim yapılmamaktadır. Kısacası bilet alarak programa katılan herkes bir Konuşan adayıdır

Mobilet’te bilet yoksa bileti nereden temin edebilirim?

Mobilet’te program için bilet olmadığında, bunun iki sebebi vardır. Ya program çekimleri yoktur ya da programın biletleri tükenmiştir. Biletleri başka bir yerden temin edemezsiniz. Satışlar yalnızca Mobilet üzerindendir.

Gelmeyen birinin yerine girilebilir mi?

Kapıda bilet satışı yapılmamaktadır. Bunun yanı sıra kapıya gelmiş olsanız ve herhangi bir biri gelmemiş olsa onun yerine girmek gibi bir olay mümkün değildir. Gelmeyen birinin yerine içeri girmek isteyen içeri alınmamaktadır.

Çok güzel hikayelerim var; beni konuk alabilir misiniz?

Çok güzel hikayelerim var; beni konuk alabilir misiniz?

Konuşanlar, programa katılım gösterenlerin arasından rastgele seçilmektedir. Yani önceden herhangi bir seçim söz konusu değildir. Bu nedenle çok güzel hikayeniz, anlatacaklarınız da olsa eğer konuşan olarak seçilmediyseniz anlatımda bulunamazsınız.

Bilet bulamıyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Böyle gelen taleplere destek verilmemektedir. Biletler yalnızca Mobilet’ten alınabilir.

Rezervasyon yapılabilir mi?

Rezervasyon sistemi bulunmamaktadır.

Sevdiğim birine sürpriz yapmak istiyorum, fakat bilet bulamadım. Araya alınma şansımız var mı?

Konuşanlar programına belirli sayıda alındığında dolayı böyle bir durum söz konusu olamamaktadır.

Önde nasıl oturabilirim?

İzleyicilere, salona giriş sırasına göre ekip tarafınca yer gösterilmektedir ve bu konu dahilinde ekipten gelen talimatlara izleyicilerin uyması gerekmektedir.

Çekim sırasında anlattığım şeyler yayınlansın istemiyorum. En kısa sürede halledebilir misiniz?

Çekimlerde montajlama gerçekleştirilip yayınlandıktan sonra geriye dönük herhangi bir değişiklik yapmak söz konusu değildir. Bu tür taleplerde program yayınlanmadan önce iletişim kanalları aracılığıyla prodüksiyon ekibine iletilmesi önemlidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal