Hasan Can Kaya yeni evini kaça aldı? Hasan Can Kaya yeni villası ne kadar? Hasan Can Kaya paraya kıydı!

Konuşanlar isimli programı ile her cuma Exxen'de ekranlara gelen Hasan Can Kaya’nın yeni evine servet yatırdığı öğrenildi. Hasan Can Kaya yeni evini kaça aldı? Hasan Can Kaya yeni villası ne kadar?

06.04.2022-20:48 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-16:41) Hasan Can Kaya yeni evini kaça aldı? Hasan Can Kaya yeni villası ne kadar? Hasan Can Kaya paraya kıydı!

Bir dönem YouTube kanalında Konuşanlar isimli programı yayınlayan Hasan Can Kaya, daha sonra TV8'in patronu Acun Ilıcalı ile masaya oturarak bir anlaşmaya imza atmıştı. Yine Acun Ilıcalı'nın sahibi odluğu Exeen platformuyla anlaşan Hasan Can Kaya, bir süredir yayınlarını buradan izleyicilere ulaştırıyor.

Hasan Can Kaya yeni evini kaça aldı?

YouTube’daki kanalından yayınladığı programıyla ün yapan fakat Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital platform Exxen ile anlaşan Hasan Can Kaya, yılın transferi olarak oldukça fazla konuşulmuştu.

Geçtiğimiz günlerde kendisine bir ev satın alan Hasan Can Kaya'nın paraya kıydığı ve yeni aldığı eve bir servet ödediği söyleniyor. Peki, Hasan Can Kaya yeni evini kaça aldı?

Hasan Can Kaya yeni villası ne kadar?

Hasan Can Kaya paraya kıydı!

Ses sanatçısı olan ve aynı zamanda da magazin yazarlığı yapan Onur Akay, ünlü komedyen Hasan Can Kaya’nın 40 milyon TL vererek 1. Levent’ten bir villa aldığını iddia etti. Onur Akay, Hasan Can Kaya'nın villayı alabilmek için bankadan kredi çektiğini ve bankaya kefil olarak da patronu Acun Ilıcalı’yı gösterdiğini öne sürdü.

Hasan Can Kaya'nın geçtiğimiz yıl da Ulus Yeşil Evler'de Acun Ilıcalı’ya ait tripleks villayı annesine satın almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal