Harkov cehennemi yaşıyor! Ortalık yangın yeri her yerde cesetler var

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesinin 7’nci gününde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kiev ve Harkov başta olmak üzere birçok şehir Rus güçleri tarafından bombalanıyor. Harkov’da bir polis merkezi vurulurken Jitomir kentinde gerçekleşen saldırıda 1’i çocuk 4 kişi öldürüldüğü bildirildi. İşte son dakika gelişmeleri…

02.03.2022-15:46 - (Son Güncelleme: 02.03.2022-16:21)

Rus güçleri akşam saatlerinden itibaren Ukrayna’nın pek çok şehrini bombalıyor. İki devlet arasında yapılan müzakerelerden henüz net sonuç alınmazken tarafların yapacağı bir sonraki görüşmenin Polonya-Belarus sınırında gerçekleşeceği aktarıldı. 

Saldırıda 1’i çocuk 4 kişi öldürüldü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in talimatı üzerine başlatılan askeri operasyonun yedinci gününde akşam saatlerinden itibaren Ukrayna’nın pek çok şehri bombalanmaya devam ediyor. Rus güçlerinin Jitomir kentinde yaptığı saldırıda, aralarında bir çocuğun bulunduğu 4 kişi hayatını kaybetti.  

Harkov

Müzakerenin bir sonraki adresi Polonya-Belarus sınırı

Rusya- Ukrayna arasında yapılan ilk müzakereden henüz bir sonuç alınmazken taraflar bir sonraki görüşmeyi Polonya-Belarus sınırında gerçekleştirecek.

Ukrayna'dan bombalanan binalar

Ukrayna'nın pek çok şehrinde binalar bombalandı.

Ukrayna'daki sığınak

Ukraynalılar sığınaklarda durmaya devam ediyor.

Harkov bombalanıyor

Bombalanan spor salonu küller içinde kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal