Rus ordusunun Harkov belediye binasını havaya uçurma anı saniye saniye kaydedildi

Rusya - Ukrayna savaşı 6. gününde tüm şiddetiyle devam ediyor. Ukrayna'nın en büyük ikinci kenti Harkov'da belediye binası Rus güçleri tarafından havaya uçuruldu. Yaşanan patlama kameralarca saniye saniye kayıt altına alındı.

01.03.2022-10:42 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-11:36)

Ukrayna ordusunun Rus güçlerine karşı verdiği mücadele 6. gününde devam ediyor. İlk günden itibaren sivil yerleşim yerlerini vuran Rusya, saldırılarının şiddetini daha da artırdı.

Saniye saniye kameraya yansıdı

Askeri hedef dışında sivil yerleşim yerlerini de vurmaya başlayan Rus ordusu, işgalin başladığı 24 Şubat tarihinden bu yana Harkov kentine girmek için elinden geleni ardına koymuyor. Ukrayna halkının direnişi ile karşılaşan Rus ordu güçleri, kentteki belediye binasını füzeyle vurdu. O anlar saniye saniye kameralarca kaydedildi.


Kiev'de çatışmalar devam ediyor

Başkent Kiev'de günlerdir ağır ateş altında. Sivillerin belli bir kısmı direnirken bir kısmı ise ateş altındaki kentten kaçmanın peşinde. Kiev'de bu sabah da daha öncekiler gibi gün aydınlanırken çatışma sesleri yükselmeye başladı. Sokaklarda sıcak çatışmalar yaşanırken sığınaklara inilmesi için uyarı niteliği taşıyan sirenler çaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal