Hamza Hamzaoğlu: 'Bugün Kötü Oynadık'

Süper Lig’in 26. hafta karşılaşmalarında Denizlispor - Gençlerbirliği’ni konuk etti. Maç, ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile bitti. Mücadelenin ardından basın toplantısında konuşan Hamza Hamzaoğlu, maçı değerlendirdi.

14.03.2020-17:22 - (Son Güncelleme: 14.03.2020-17:17) Hamza Hamzaoğlu: 'Bugün Kötü Oynadık'
Gençlerbirliği Teknik Adamı Hamza Hamzaoğlu, 1-0’lık Denizlispor mağlubiyetinin ardından, “Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan bir Denizlispor vardı. Fazla söyleyebileceğim bir şey yok. Bugün çok iyi oynamadık, bu bir gerçek” ifadelerini kullandı.

Süper Lig’in 26. hafta maçlarında Denizlispor - Gençlerbirliği’ni konuk etti. Müsabaka ev sahibi kulübün 1-0’lık üstünlüğü ile bitti. Maçın ardından basın toplantısı yapan Hamza Hamzaoğlu, maçı yorumladı. maçta kötü oynadıklarını ve bu yüzden puan kaybettiklerini hatırlatan Hamzaoğlu, “Bugün maçın başından sonuna kadar üstün oynayan bir Denizlispor vardı. Biz zaman zaman belki beraberlik şansını yakalayacak birkaç tane pozisyonumuz olmuş olsa da Denizlispor bizden daha iyi oynadı. Bugün hakkettiği bir galibiyet aldı, tebrik ediyorum. Biz şimdi önümüzdeki haftaya iyi şekilde hazırlanıp buradan kaybettiğimiz puan ve puanları oradan telafi etmeye çalışacağız. Maç ile ilgili fazla söyleyebileceğim bir şey yok yani bugün çok iyi oynamadık bu bir gerçek” diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal