Hamit Altıntop'tan Ferdi Kadıoğlu Açıklaması!

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop son günlerde gündemden düşmeyen Ferdi Kadıoğlu'nun Milli Takım tercihi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

06.10.2021-15:40 - (Son Güncelleme: 06.10.2021-15:40) Hamit Altıntop'tan Ferdi Kadıoğlu Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen yıldız futbolcu Ferdi Kadıoğlu, özellikle de son dönemde yükselen form grafiği ile tüm dikkatleri üzerine çekmiş bulunuyor. 

FERDİ KADIOĞLU İLK 11'İN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Fenerbahçe formasıyla bu sezon Teknik Direktör Vitor Pereira'nın ilk 11'inde vazgeçilmez isimlerden biri haline gelen Ferdi Kadıoğlu'nun Milli Takım tercihinin hangi ülke olacağı merak içerisinde beklenmekteydi.

HAMİT ALTINTOP'DAN FERDİ KADIOĞLU AÇIKLAMASI

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'un Ferdi Kadıoğlu'nun Milli Takım seçimi ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

BİZE 3 OPSİYONU OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Ferdi Kadıoğlu, çok yetenekli bir futbolcu. Biz A Milli Takım olarak kendisiyle temasa geçtik. Bize 3 opsiyonu söyledi. Kanada, Hollanda ve Türkiye. Ferdi, karar verirse kendisini A Milli Takım'da görmek isteriz.

BURASI KULÜP DEĞİL!

Bu konuda çok hassasım. Ben hiç kimseyi bu konuda ağır eleştirmek istiyorum. Burası kulüp değil. Sokağa çıkıp futbolcu arayıp bizim için oynar mısın diye yalvarma durumumuz olamaz. Milli takım değerlidir, kıymetlidir. Bayrak seçime açık değildir. Burada herkes kendi tarafını açık ve net belli etsin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal