Hakkari'nin Derecik bölgesinde seyir halindeki askeri aracın devrilmesi sonucu şehit düştü!

Hakkari'nin Derecik bölgesinde seyir halindeki askeri araç devrildi. İntikal sırasında meydana gelen trafik kazası sonucu ağır yaralanan Piyade Er Yusuf Gürler şehit oldu.

06.07.2022-09:01 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-09:12) Hakkari'nin Derecik bölgesinde seyir halindeki askeri aracın devrilmesi sonucu şehit düştü!

Hakkari'nin Derecik bölgesinde seyir halindeki askeri araç devrildi. İntikal sırasında meydana gelen trafik kazası sonucu ağır yaralanan Piyade Er Yusuf Gürler şehit oldu.

Şehit düştü

Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Yapılan açıklamada Hakkari'de bulunan Derecik bölgesinde seyir halinde olan askeri araçla gerçekleştirilen intikal sırasında meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 20 yaşında Piyade Er Yusuf Gürler'in hastaneye kaldırıldığı bildirildi. MSB'den gelen açıklamaya göre, Trafik kazası sonucu ağır yaralanan Piyade Er Yusuf Gürler hastanede tedavi altına altına alındığı ancak tüm müdahalelere rağmen şehit olduğunu belirterek, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." açıklamalarında bulundu.

Şehit düştü

Bakan Akar'dan başsağlığı mesajı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan da açıklama geldi. Bakan Akar, şehit Piyade Er Yusuf Gürler için yayımladığı başsağlığı mesajında, "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı dilerim." ifadelerine yer verdi.

Şehidin acı haberi

Şehidin Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Şirinkuyu Mahallesi 23. Sokak'taki baba evine acı haberi ilçe kaymakamı, belediye başkanı, emniyet müdürü ile askeri yetkililer ulaştırdı.

Eve giden yetkililer, hayvancılık ile uğraşan baba Mehmet Ali Gürler ile anneye şehit haberini verdi. Haberi duyan şehidin yakınları fenalık geçirdi. Şehidin baba evine dev Türk bayrağı asıldı. Ailenin 6 çocuğundan biri olan şehit Gürler’in bekar olduğu öğrenildi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal