Hain Terör Örgütünden Referandum Açıklaması

Türkiye'de yapılan referandum oylaması sonrası hain terör örgütü PKK açıklama yaptı.

18.04.2017-14:24 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Hain Terör Örgütünden Referandum Açıklaması

16 Nisan’da gerçekleştirilen anayasa değişikliği referandum oylamasından Evet kararı çıktı. Güçlü bir Türkiye ve istikrar için halk Evet dedi. Anayasa değişikliğinde yüzde 51.41 oranında Evet oyu çıktı.

Referandum sürecinde iki blok oluşmuştu. Bunlardan biri Evet diğer ise Hayır cephesiydi. Hayır’ı başta CHP, HDP ve Saadet Partisi destekledi. Bölücü Terör örgütü PKK ve FETÖ’den de hayır oyuna destek verilmişti.

Terör örgütü PKK referandum sonucunda sonra şu açıklamayı yaptı: Referandumda hayır diyen halk kazanmıştır. 16 Nisan referandumu meşru değildir bundan sonra olanlarda meşru olmayacaktır.

REFERANDUM SÜRECİNDE NELER OLMUŞTU?

Türkiye’de 16 Nisan’da yapılacak referandum sürecinde siyasi partiler birçok miting gerçekleştirdi. Seçimler için yurtdışına gitmek isteyen bakanlarımız Almanya ve Hollanda gibi ülkeler tarafından konuşmasına engel olunmuştu. Ancak Almanya  Türk bakanların konuşmalarını engellerken bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının gösterisine izin vermişti.

TÜRK HALKI BU OYUNA GELMEDİ

Türkiye gerek bölücü terör örgütü gerekse batının Evet oyuna karşı engellemeleri gördü. Halk 16 Nisan’da vermiş olduğu karar ile hem batı hem de terör örgütünün oyunlarını bozmuş oldu.

 

 

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal