Hadise'nin taktığı pırlanta bileziğin fiyatı ne kadar, kaç TL? Bir serveti bileğinde taşıyor, fiyatı dudak uçuklatır!

Ünlü popçu Hadise, son zamanlarda özel hayatıyla gündeme geliyor. Ocak ayında kendisine Mehmet Dinçerler tarafından gelen evlilik teklifinin ardından 3 milyon TL değerindeki yüzükle gündemde yer almıştı. Bunun ardından geçtiğimiz haftalarda nişanlanan Hadise-Mehmet Dinçerler çifti ise bu defa Hadise'nin nişanda taktığı bileziğin fiyatıyla gündeme geldi. Peki, Hadise'nin taktığı pırlanta bileziğin fiyatı ne kadar? Hadise'nin nişanında taktığı bileziğin fiyatı ise görenleri şok etti.

24.03.2022-17:45 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-17:54) Hadise'nin taktığı pırlanta bileziğin fiyatı ne kadar, kaç TL? Bir serveti bileğinde taşıyor, fiyatı dudak uçuklatır!

Kariyerindeki başarısının ardından özel hayatında da yükselişe geçen Hadise, Ocak ayında Mehmet Dinçerler tarafından kendisine gelen evlenme teklifinin ardından mutluluğa bir adım atmıştı. Kariyerinin dışında Mehmet Dinçerler'in kendisine taktığı  milyon TL değerindeki yüzükle gündeme gelerek bir hayli dikkatleri çekmişti.

hadise

Bunun ardından birçok olay yaşandı. Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye aldığı yüzük, Dinçerler ailesine ait üç şirketin konkordato davasına damga vurdu. Şirketin ortağı amca Mehmet Dinçerler'in avukatı ise bu durumun üzerine  "40 bin dolarlık yüzük alacağına borcunu ödesin" dedi.

Hadise-Mehmet Dinçerler

Hadise'nin taktığı pırlanta bileziğin fiyatı ne kadar?

Kısa bir süre önce Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin nişanlandığı öğrenildi. Evliliğe doğru giden ilk adımı Dinçerler Ailesi'nin Göktürk'teki atan Hadise, nişan öncesinde tüm çalışanlara gizlilik sözleşmesi imzalattı. Böylelikle  nişan detaylarının tümünü saklı tutan Hadise'ye nişanda nelerin takıldığı da merak edilmeye başlandı.

Hadise-Mehmet Dinçerler

Mehmet Dinçerler, Hadise'ye yaptığı evlilik teklifinde  Marisa Perry marka 3 milyon TL değerinde bir yüzük takarken nişanda ise bu kez Dinçerler Ailesi'nden Hadise'ye 75 bin dolar değerine yani yaklaşık olarak 1 milyon 100 bin TL'lik bir pırlanta bilezik taktı.

Hadise-Mehmet Dinçerler

Bunun ardından Hadise'ye bir de pırlanta kolye takan Dinçerler Ailesi, Hadise için  "Milyonluk gelin" dedirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal