Gossippasta çalındı mı, instagram hesabı kapatıldı mı? Magazin sayfası Gossippasta'ya ne oldu?

Magazin dünyasının önde gelen haber sayfalarından olan Gossippasta’nın çalındığı iddiası magazin dünyasını karıştırdı. Peki Gossippasta çalındı mı, instagram hesabı kapatıldı mı? Magazin sayfası Gossippasta'ya ne oldu? Tüm soruların yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

24.03.2022-17:46 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-17:50) Gossippasta çalındı mı, instagram hesabı kapatıldı mı? Magazin sayfası Gossippasta'ya ne oldu?

Sosyal medya uygulaması Instagram’ın en çok takip edilen magazin sayfalarından birisi olan Gossippasta’nın hesabı bir kaç saat önce erişime kapatıldı. Ünlüler dünyasından pek çok ismin de takip ettiği magazin sayfası Gossippasta’nın neden kapatıldığı sorusu magazin dünyasının yeni tartışma konusu oldu. Bir çok insan ‘’Gossippasta çalındı mı, instagram hesabı kapatıldı mı? Magazin sayfası Gossippasta'ya ne oldu?’’ gibi soruların yanıtlarını öğrenmek için arama motorları üzerinden araştırmalarını sıklaştırdı.

Magazin sayfası Gossippasta'ya ne oldu?

Gossippasta çalındı mı

Danla Bilic, Duygu Özarslan gibi sosyal medyanın dikkat çeken isimleriyle bağlantılı bir kişinin sahibi olduğu ifade edilen magazin sayfası Gossippasta’nın Instagram hesabına erişilememesi insanların kafasını karıştırdı. Diğer magazin sayfalarının ulaşamadığı pek çok haberi takipçileriyle paylaşan Gossippasta’nın neden kapatıldığı konusunda tartışmalar sürüyor.

Bazı iddialara göre Gossippasta’nın Instagram hesabı tıpkı bir diğer magazin sayfası Moda ve Sosyete ile aynı kaderi paylaşabilir. Moda ve Sosyete sayfası da daha önce nedeni belirsiz bir şekilde kapanmış ve hesabı çalan kişiler tarafından hesapta bir domuz fotoğrafı paylaşılmıştı. Moda ve Sosyete sayfasının sahibi Pelin Kaya olayı mahkemeye taşıyarak hesabını geri almıştı.

Gossippasta’nın sosyal medya hesabının neden kapatıldığı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Sayfanın başına ilerleyen süreçte neler geleceği de bir çok insanın merak konusu oldu. Konu hakkında yeni gelişmeler olduğu takdirde haberimizde paylaşacağız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal