Seda Bakan hayranlarını sevindiren müjdeyi verdi: Ünlü oyuncu 2.kez anne oluyor

Ekranların eğlenceli isimlerinden biri olan Seda Bakan, sosyal medya hesabından müjdeli haberi hayranlarıyla paylaştı. Ünlü o oyuncunun o paylaşımına ise rekor beğeni geldi. İşte Seda Bakan’ı o paylaşımı…

24.03.2022-17:10 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-17:48)

Kardeş Payı, Arif V216, Karakomik Filmler, Kara Bela gibi birçok başarılı projede rol alan ünlü oyuncu Seda Bakan, sosyal medya hesabından müjdeli haberi duyurdu. Güzel oyuncu ikinci kez anne olacağını açıkladı.

Seda Bakan’dan bebek müjdesi

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’le beraber Kardeş Payı dizisinde rol alan ve dikkatleri üzerine çeken Seda Bakan, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, bebek beklediğini açıkladı. 2014 yılında müzisyen Ali Erel ile dünya evine giren ve kızı Leyla’yı 2019 yılında kucağına alan Bakan, şimdi de ikinci çocuğunu dünyaya getirmek için gün sayıyor.

Kız bebek geliyor

Instagram hesabı üzerinden karnının göründüğü bir fotoğraf paylaşan Bakan, "Yeni kız bebek yükleniyor… 4. ayla beraber hayata dönüş başlamıştır." notunu düştü. Ünlü oyuncunun paylaşımına kısa sürede rekor beğeni gelirken, Seda Bakan’ın yakının dostları da tebrik mesajları paylaştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal