ATV Kardeşlerim Resul öldü mü, diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinin usta oyuncusu diziye veda ediyor

Kardeşlerim dizisinin önemli karakterlerinden birisi olan Resul’u canlandıran ekranların usta oyuncusu Ogün Kaptanoğlu diziye veda ediyor. Peki ATV Kardeşlerim Resul öldü mü, diziden ayrıldı mı? Oyuncu hakkında merak edilenler haberimizde...

26.03.2022-20:00 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-20:00) ATV Kardeşlerim Resul öldü mü, diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinin usta oyuncusu diziye veda ediyor

ATV’nin sevilen dizilerinden birisi olan Kardeşlerim’in yayın hayatı tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta yayınlanan yeni bölümüyle izleyenlerin heyecanının zirve yapmasına sebep olan diziden son alınan haberler ise hayranlarını üzecek cinsten. İddiaya göre Kardeşlerim dizisinde Resul karakterine hayat veren Ogün Kaptanoğlu yapıma veda edecek. Bu iddianın doğru olup olmadığını öğrenmek isteyen seyirciler arama motorları üzerinden ‘’Kardeşlerim Resul öldü mü, diziden ayrıldı mı? Ogün Kaptanoğlu Kardeşlerim dizisinden neden ayrıldı?’’ sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Kardeşlerim Resul öldü mü, diziden ayrıldı mı?

ATV’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Berk’in babası olarak yer alan Resul Özkaya, bir iş adamı olarak kariyerine devam etmektedir. İş hayatındaki başarısı sebebiyle Akif, Resul Özkaya ile ortak olmanın planlarını yapmaktadır. Fakar Resul’un özel hayatta işleri iş hayatındaki kadar parlak değildir. Aile hayatında sorunlar yaşayan Resul Özkaya, eşi Ayla Özkaya ile boşanma aşamasına gelmiştir.

ATV Kardeşlerim Resul

Ogün Kaptanoğlu’nun önümüzdeki bir kaç bölüm içerisinde Kardeşlerim dizisine veda etmesi bekleniyor.

Ogün Kaptanoğlu kimdir, kaç yaşında?

Ogün Kaptanoğlu, 29 Aralık 1977 tarihinde İzmir’de doğdu. 1989 yapımı Fotoğraflar filminde ‘’Ahmet’’ rolünü canlandıran usta oyuncu Hababam Sınıfı Merhaba, Hababam Sınıfı Askerde, Hababam Sınıfı 3,5 gibi önemli filmlerde de yer aldı. Dizi kariyerinde ise Parmaklıklar Ardında, Karagül gibi yapımlarda boy gösteren usta oyuncu. Son olarak Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı filminde yer almıştır. Oyuncunun kariyeri boyunca yer aldığı yapımlar ise şu şekilde:

Fotoğraflar (Ahmet)

Hababam Sınıfı Merhaba (Tipsiz)

Büyük Buluşma

Hababam Sınıfı Askerde (Tipsiz)

Hababam Sınıfı 3,5 (Tipsiz)

Amerikalılar Karadeniz'de 2 (Osman)

Kardan Adamlar (Can)

Taşların Sırrı (Murat)

İstiklal: Kara Yılan

İstiklal: Şehit Şerife Bacı

Senin Uğruna (Selçuk)

Yağmurdan Sonra (Zülfü)

Tek Türkiye (Tolga)

Parmaklıklar Ardında (Cengiz Gürsoy)

Konak (Kurtuluş)

Bir Gevrek, Bir Boyoz, İki De Kumru (Tan)

Cehennem 3D (Ahmet)

Ay Tutulması (Veysel)

Keşanlı Ali Destanı (Bülent Onaran)

Vatan Yarası (Mustafa Kemal)

Karagül (Yüzbaşı Oğuz Kılıçoğlu)

Deli Gönül (Ahmet Ertuğrul)

Çocuklar Sana Emanet

Diriliş Ertuğrul (Titan)

Mehmetçik Kut'ül Amare (Yüzbaşı Hamilton)

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı

Ogün Kaptanoğlu şu sıralarda ATV’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinine Resul Özkaya karakteriyle yer alıyor. Fakat usta oyuncunun yakında Kardeşlerim dizisinden ayrılması bekleniyor. Ogün Kaptanoğlu’nun hangi bölümde ayrılacağı veya ne şekilde ayrılacağı konusunda henüz bir bilgi elde edilemedi. Konu hakkında resmi bir açıklama da henüz olmadı. Gelişmelerin olması durumunda detaylar haberimizde olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal