Bir Zamanlar Çukurova dizisi neden final yapıyor? Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova final tarihi belli oldu

ATV ekranlarında uzun zamandır izleyicinin yoğun ilgisi ile izlenen Bir Zamanlar Çukurova dizisinden birçok oyuncu ayrıldı ve birçok yeni oyuncu da diziye dahil oldu. Dizideki konunun da değişmesinin ardından izleyici sevilen dizinin final yapacağını düşünmeye başladı.

12.03.2022-20:21 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-20:22) Bir Zamanlar Çukurova dizisi neden final yapıyor? Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova final tarihi belli oldu

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ATV ekranlarında uzun zamandır varlığını devam ettirmekteydi. Başlangıçta dizinin başrollerinden ve hikayenin ana kahramanlarından olan Uğur Güneş ve Murat Ünalmış geçtiğimiz sezonlarda diziden ayrıldı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi final kararı

ATV ekranlarında perşembe günler izleyicinin favorilerinden olan dizinin final tarihi belli oldu. Tims-B yapımın ortak dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da başrollerde  İbrahim Çelikkol, Hilal Altınbilek ve Furkan Palalı gibi isimler bulunmaktadır. 

bir zamanlar çukurova

Dizi bu hafta perşembe günü 127. bölümünü yayınladı. Şimdilik ise dizinin 130 bölümünün çekildiği biliniyor. Böylece dizi sezon sonunda final yapacak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin final yapma sebebi ne?

Dizi finali 140.bölümde yapacak. Dizinin senaryosunun farklı yönlere evrilmesi ve oyuncu kadrosunda yaşanan derin değişiklikler dizinin final yapma sebebi olarak söylenebilir. Dizinin bu sezonda final yapacağı düşünülürse izleyici önemli olaylara tanık olacak gibi görünmektedir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal