Nagehan Alçı kimdir, kaç yaşında? Nagehan Alçı nerede çalışıyor? Nagehan Alçı hayatı ve biyografisi

Rusya Ukrayna arasında ki savaş devam ederken Ukrayna'nın başkenti Kiev'e gitmesiyle tepkileri üzerine çeken gazeteci Nagehan Alçı gündeme geldi. Nagehan Alçı kimdir, nerede çalışıyor sorularının yanıtı haberimizde yer almaktadır.

12.03.2022-18:12 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-18:17) Nagehan Alçı kimdir, kaç yaşında? Nagehan Alçı nerede çalışıyor? Nagehan Alçı hayatı ve biyografisi

Kiev'e giderek gözleri üzerine çeken Nagehan Alçı biyografisi merak konusu oldu. Nagehan Alçı kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi? Son günlerde adından sıkça bahsettiren gazeteci Nagehan Alçı hakkında merak edilenler detaylarıyla haberimizde. 

Nagehan Alçı kimdir?

Nagehan Alçı kimdir? 

1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Nagehan Alçı, üniversite hayatını Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamladı. Bunun üzerine gazetecilik mesleğine 2001 yılında Hürriyet gazetesinde stajyer olarak başladı. 

2007 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı bölümünde görev aldı. 

2011 yılından itibaren Beyaz TV’de ‘Medcezir’ programında ve CNN TÜRK‘te ‘Dört Bir Taraf’ programında yorumculuk yapmaya başladı. Nagehan Alçı, , Almanca ve İspanyolca biliyor. Az derecede de Fransızca ve Arapça bilmektedir.

Nagehan Alçı kimdir?

27 Aralık 2010 tarihinde Alçı ile aynı sektörde yer alan Rasim Ozan Kütahyalı ile nikah masasına oturdu. Bu evlilikten ikiz kız çocukları dünyaya geldi. 

Nagehan Alçı nerede çalışıyor? 

Son dönemlerde tüm dünyayı etkileyen Rusya Ukrayna savaşı devam ederken Ukrayna'nın başkenti Kiev'e giden gazeteci Nagehan Alçı birçok kişiyi meraklandırdı. Nagehan Alçı hakkında en çok araştırılan nerede çalışıyor sorusuna ise vatandaşlar yanıt aramaktadır. Nagehan Alçı, Habertürk'te köşe yazarlığı bölümünde yer almaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal