Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı Boşandı mı?

Sosyal medya hesaplarından tartışan Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı'nın boşandığı iddialarına yanıt geldi.

03.06.2021-12:23 - (Son Güncelleme: 03.06.2021-13:45)

2010 senesinde evlenen Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesapları üzerinden tartışmışlardı. Büyük tartışmanın sonucunda boşandıkları yönünde bir iddia ortaya atılmıştı. Tek celsede boşandıkları yönünde söylentiler ortaya çıkmışken çiftten iddiaları yalanlayan bir paylaşım geldi.

MUTLU AİLE TABLOSU

Haklarında çıkan boşanma iddialarından sonra Meydaradar'a açıklama yapan çift, boşanmadıkları yönünde açıklamalarda bulundu. Rasim Ozan ise sosyal medya hesabından mutlu aile tablolarını yayınladı.


NE OLMUŞTU?

Rasim Ozan twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ; 'Nagehan'cığım lütfen benim hatırım için hoşgörülü ol. Şu an bizim emrimizde olan, bize hizmet eden, muhalefeti bölen, bizim kontenjanımızla muhalif rolü oynayan bu arkadaş gibiler rejim için çok mühim. CHP'ye zarar verip, bize faydalı olan bu tip gibilere ihtiyacımız var. Nagehan'cım beni dinlemedin ve beni kırdın. Ekranda sahte Atatürkçülük şovu yapıp sonra Adnan Oktar'ın, PKK'lıların ve FETÖ'cülerin avukatlığını yaparak milyon dolarları indiren bu tipler bize faydalı. Kabaca ifade edeyim: Bunlar bizim köpeğimiz. Onlar bize lazım, hoşgörülü ol' ifadelerini kullanmıştı.

Nagehan Alçı ise bu ifadelere sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın açıklamalarına tepki gösterdi. Alçı, 'Rasim Ozan'ın çirkin ifadelerini kınıyorum, paylaştığı mesajın içeriğini de dilini de çok yanlış buluyor ve içinde ismimin geçmesinden üzüntü duyuyorum' diyerek boşandıkları yönünde iddiaları güçlendirmişti. Evli çiftin sosyal medya üzerinden tartışması iddiaları ortaya çıkarmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal