Haber Global'den Muharrem İnce Açıklaması: Haberi Vardı

Muharrem İnce, dün Haber Global'de bir programa katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşma yaparken, kanal konuşmayı canlı verdi. İnce, bunun üzerine yayını terk etti. Kanaldan konuyla ilgili bir açıklama yayınlandı ve İnce'nin bu durumdan haberdar edildiği söylendi.

30.05.2020-13:47 - (Son Güncelleme: 30.05.2020-13:35) Haber Global'den Muharrem İnce Açıklaması: Haberi Vardı

Muharrem İnce dün Haber Global kanalında bir yayına katıldı. İnce'nin yayında olduğu sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşma yaparken, kanal Erdoğan'ın konuşmasını canlı olarak yayınladı. Bu duruma tepki gösteren İnce yayını terk etti ve olay sosyal medya gündemine geldi.

Kanal konuyla ilgili olarak bir açıklama yayınladı ve İnce'nin bu durumdan haberdar edildiğini söyledi.

Yapılan açıklamada, "Sayın Muharrem İnce'ye bu akşamki yayın öncesi Sayın Cumhurbaşkanı'nın Fetih kutlamaları nedeniyle yapacağı konuşmaya bağlanacağımızı söyledik. Kendisi de bize 'Ama böyle yaparsanız ben sizi eleştiririm' dedi. Biz de kendisine bu eleştirisini saygıyla karşılayacağımızı ifade ettik. Ancak Sayın İnce, Sayın Cumhurbaşkanı'nın konuşmasının ardından stüdyoya dönüldüğünde sözlü olarak tepkisini göstermek yerine yayını terk etti. Böyle olmasını arzu etmezdik ama biz yine de yayınımıza katılmasından dolayı Sayın Muharrem İnce'ye teşekkür ediyoruz. Kendilerine her zaman ekranımızın açık olduğunu yineleriz." denildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal