Güzel Oyuncu Pelin Akil Buz Gibi Havaya İnat Mayo Giyip Kendisini Bahçesindeki Kar Yığınına Bıraktı!

Hem oyunculuğuyla hem de sosyal medyadaki paylaşımlarıyla çok sevilen oyunculardan biri olan Pelin Akil, mayo giyip kendisini karlı bahçeye attı.

24.01.2022-14:45 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-14:56)

Ekranların sevilen oyuncusu Pelin Akil, yer aldığı birçok projede gösterdiği oyunculuk performansıyla adından başarıyla söz ettiriyor. Bugüne dek birçok iyi yapımlarda rol alma fırsatı bulmuş olan ve oyunculuk kariyerinde sektöre adını altın harflerle yazdıran güzel oyuncu Pelin Akil, son projesi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisiyle izleyicisiyle buluştu. Hem oyunculuk alanındaki başarısı hem de sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle samimi bulunan ve çok sevilen oyuncudan, hayranlarını şaşırtan bir video paylaşımı geldi. Ünlü oyuncu Pelin Akil, evinin bahçesine mayoyla çıkarak kendisini karlı bahçeye attı. Güzel oyuncunun bu paylaşımına binlerce yorum ve beğeni yağarken, bazı takipçileri ise böyle bir paylaşıma anlam dahi veremedi. 

AKİL’İN O VİDEOSUNA BEĞENİ YAĞDI

Havaların soğuması ve birçok ilin karlar altında kalması, dünyada yapılan bazı sosyal medya akımlarının da tekrar gün yüzüne gelmesine neden oldu. Son zamanlarda moda olan ve karı havalarda mayo ve bikiniyle karların üzerine atlama, karlar üzerinde poz verme gibi akımlara uyan kişilere, ünlü oyuncu Pelin Akil de dahil oldu. Güzel oyuncu mayosunu giyip kendisini evinin bahçesinde biriken kar yığınına bıraktı. Başarılı oyuncu bu paylaşımının altına; ‘’Challange? Or Zatürre?’’ açıklamasını yazdı. Bunun üzerine kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutulan bu paylaşımına şarkıcı Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin yorum yaparak; ‘’Delisin bak’’ dedi. Ardından Berfu Yenenler de; ‘’Bunu delirip ben de yapar mıyım acaba?’’ diyerek yeni akımı yapmak için göz kırptı.

pelin akil

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal