Ünlü Oyuncu Bülent Şakrak Biricik Annesi Meral Şakrak’ı Son Yolculuğuna Uğurlarken Gözyaşlarına Boğuldu

Başarılı oyuncu Bülent Şakrak, önceki gün annesinin ölüm haberiyle yıkılmıştı. Cenaze töreninde zor anlar yaşayan Şakrak, gözyaşlarına hakim olamadı. İşte o detaylar…

24.01.2022-14:24 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-14:57)

Ekranların sevilen isimleri arasında yer alan başarılı oyuncu Bülent Şakrak, yer aldığı birçok dizi ve film projesiyle adından başarıyla söz ettirdi. Kendisi gibi oyuncu olan eşi Ceyda Düvenci’yle evlenip bir yuva kuran ve baba olan yetenekli oyuncu, dün aldığı kötü haberle adeta yıkıldı. Başarılı oyuncu, bir süredir hastanede tedavi gören annesi Meral Şakrak’ı kaybetti. Aldığı haber karşısında ayakta dahi durmakta güçlük çeken oyuncuyu ailesi ve yakın dostları bir an olsun yalnız bırakmadı. Bugün düzenlenen cenaze töreninde taziyeleri kabul eden başarılı oyuncu, kendisini yalnız bırakmayan meslektaşlarını ve yakın dostlarını karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamayan Bülent Şakrak’ın o hali ise basın mensuplarının kameralarına yansıdı. 

AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Dizi, film ve tiyatro sahnelerinin aranan yüzü, başarılı oyuncu Bülent Şakrak annesinden aldığı acı haberle yıkıldı. Alzheimer hastası olan Meral Şakrak, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Annesinin vefat haberini alan oyuncu Bülent Şakrak, acı haberle yıkıldı. Bugün Üsküdar Marmara Üniversitesi İlahiyat Üniversitesi Camii’nde düzenlenen törene, başarılı oyuncunun yakın arkadaşları Cem Yılmaz, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Hazal Kaya ve Ali Atay başta olmak üzere pek çok yakın dostu katıldı. Düzenlenen cenaze töreni sonrası taziyeleri kabul ederken zor anlar yaşayan Şakrak, arkadaşlarına sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Ünlü oyuncunun o görüntüleri kameralara yansırken, herkesin içi parçalandı. Cenazede duygularını dile getiren Erkan Kolçak Köstendil; ‘’ Annemizi, halamızı aynı zamanda Müjdat Gezen Sanat Merkezinin de annesi birçok kişinin annesi, karlar altında bembeyaz yolculuğuna gitti’’ diyerek düşüncelerini dile getirdi. 

bülent şakrak

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal