Ünlü Oyuncu Pelin Akil Kendisini Çıldırtan Takipçilerine İsyan Bayrağını Çekti!

İkiz annesi Pelin Akil, kendisini ayrımcılıkla suçlayan takipçileri karşısında çılgına döndü. ünlü oyuncu yaptığı açıklama ile konuya dair son noktayı koydu. İşte habere ilişkin detaylar…

27.01.2021-11:03 - (Son Güncelleme: 27.12.2021-10:44)

Ekranlara ilk çıktığından beri başarılı oyunculuk performansıyla göz dolduran Pelin Akil, uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Anıl Altan ile nikah masasına oturmuştu. Başarılı oyuncu meslektaşı Anıl Altan ile mutlu evliliğini gözler önüne sererken, dünyaya getirdiği ikiz bebekleri ile herkesin evine neşe katmıştı. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ile dillerden düşmeyen ikizler ve Altan çifti, önceki gün takipçilerinin yaptığı yorumlar karşısında çılgına döndü. Alin ve Lina isimli ikiz kız çocuğu olan Altan çiftinin çocukları arasında ayrım yaptığı konusu hem sosyal medyayı hem de magazin gündemini derinden sarstı. 

ÜNLÜ ÇİFT YORUMLAR KARŞISINDA ÇILGINA DÖNDÜ

Birçok projede başarılı performansı ile adından söz ettiren Pelin Akil, son olarak yer aldığı dizisi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı’nda ‘’Isabel’’ karakterine verdiği hayatla ekranlara geliyor. Sosyal medyayı sık kullanan ünlüler arasında yer alan güzel oyuncu Pelin Akil ise, çocuklarını sık sık paylaşmayı da ihmal etmiyor. Fakat Akil’in anneliğine ve çocuklarına karşı yapılan yorumlar, ünlü oyuncunun sabrını taşırdı. Pelin Akil, kızı Lina’nın kucağında uyuya kaldığı videosunu sosyal medyadan paylaşınca olanlar oldu. Ünlü oyuncunun takipçileri art arda mesajlar atmaya başladı. Kızıyla olan videosunun altına; ‘’Dünyanın en güzel duygusu musun? Lina benim kucağımda Alin babasının kucağında... Şükürler olsun’’ notu düşmesine rağmen takipçileri oyuncunun çocukları arasında ayrımcılık yaptığını iddia etti. İkiz bebek annesi olan Pelin Akil ise karşılaştığı bu yorumlar karşısında sessizliğini koruyamadı. Akil kendisine gelen; ‘’Alin hiç sizin kucağınızda olmadı ki zaten. Hep babada" mesajını ifşa ederek ‘’Bir çıkın hayatımızdan ya valla’’ diyerek paylaştı.

Pelin Akil ve Anıl Altan

AKİL: HEPİNİZ BİR ANNENİN GÜNAHINI ALIYORSUNUZ

Çocukları arasında yaptığı ayrımcılık ile gündeme gelen güzel oyuncu Pelin Akil, kendisine gelen mesajları sosyal medya hesabı üzerinden ifşaladı. Ünlü oyuncu kendisine gelen mesajlarla ilgili olarak da bir yazı yayınladı. O satırlarda duygularını dile getiren Akil; ‘’O kadar kötüsünüz ki ama eminim ki kabul etmezsiniz. Size göre kötü olan benim, evlat ayıran hatta belki size göre bir çocuğunu sevmeyen. Bir kesime göre Alin'ci bir kesime göre Lina'cı. Tüm ikizleri olan arkadaşlarıma yapılıyormuş ama bu mobing. Hiç kötü hissetmiyorum. İçimi biliyorum da içinizin kötülüğünü yüzünüze vurmak istedim. Bir de bu tarz mesajları beğenen ve takip eden sinsiler de çok. Hepiniz bir annenin günahını alıyorsunuz. Söylemek istedim’’ diyerek tartışmalara dair son noktayı kendi cephesinden koydu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal