Güven Yalçın İtalya’ya mı gidiyor? Sampdoria Güven Yalçın’ı mı transfer etmek istiyor? Beşiktaş ile yollarını ayıran Güven Yalçın’a İtalyan ekip talip oldu

Beşiktaş ile yollarını ayıran Güven Yalçın’a İtalyan ekip Sampdoria talip oldu. Peki Güven Yalçın İtalya’ya mı gidiyor? Sampdoria Güven Yalçın’ı mı transfer etmek istiyor? İşte transfer haberinin detayları...

16.07.2022-16:23 - (Son Güncelleme: 16.07.2022-16:23)

Beşiktaş ile olan sözleşmesi 2021-2022 sezonunun bitmesiyle beraber sona eren Güven Yalçın’ın hangi takımda forma giyeceği merak ediliyordu. Daha önce İtalya’nın Lecce takımında da oynamış olan forvet oyuncusunun yeni talibinin İtalya Serie A ekiplerinden Sampdoria olduğu iddia edildi. Bonservisi elinde olan Güven Yalçın’ın yeni adresinin İtalya olup olmayacağı gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Güven Yalçın İtalya’ya mı gidiyor? Sampdoria Güven Yalçın’ı mı transfer etmek istiyor? 

İtalyan basını duyurdu 

İtalyan spor gazetelerinden Calciomercato’nun paylaştığı habere göre İtalya Serie A takımlarından Sampdoria’nın gözü Beşiktaş ile yollarını ayıran Güven Yalçın’ın üstünde. Daha önceden de İtalya’da forma giymiş olan 23 yaşındaki santraforun yeniden Çizme’ye dönme ihtimali oldukça yüksek görülüyor. 

Güven Yalçın

Daha önce İtalya Serie B takımlarından Lecce ile 2020-2021 sezonunun ikinci yarısında maçlara çıkan Güven Yalçın, İtalyan ekibinde oynadığı 11 maçta gol veya asist üretemedi. Genç oyuncu geçen sezon Beşiktaş ile çıktığı 33 maçta ise 6 gol atarken 3 de asist yaptı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal