Fenerbahçe’nin yeni transferi Tiago Çukur kimdir, nereli ve kaç yaşında? Tiago Çukur hangi bölgede oynuyor?

Fenerbahçe’nin Watford’dan transferi olan Tiago Çukur bir çok sarı lacivertli taraftar tarafından araştırılıyor. Peki Fenerbahçe’nin yeni transferi Tiago Çukur kimdir, nereli ve kaç yaşında? Tiago Çukur hangi bölgede oynuyor? İşte Tiago Çukur hakkında merak edilenler...

16.07.2022-15:48 - (Son Güncelleme: 16.07.2022-15:48)

Transfer sezonuna oldukça hareketli bir giriş yapan Fenerbahçe, İngiliz ekibi Watford’dan 19 yaşındaki milli oyuncu Tiago Çukur’u kadrosuna kattı. 19 yaşındaki hücum oyuncusu için Watford’a 250 bin euro bonservis bedeli ödeyecek olan sarı lacivertlilerde Tiago Çukur’un antremanlara çok yakında başlaması bekleniyor. Sarı lacivertli futbol severler ise Tiago Çukur hakkında merak ettiklerini öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Fenerbahçe’nin yeni transferi Tiago Çukur kimdir, nereli ve kaç yaşında? Tiago Çukur hangi bölgede oynuyor? 

Fenerbahçe’nin yeni transferi Tiago Çukur kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Tam adıyla  Tiago Süer Barbaros Çukur , 30 Kasım 2002 tarihinde Hollanda’nın Amsterdam şehrinde dünyaya geldi. Babası Türk annesi Hollandalı olan Tiago Çukur’un kayıtlı olduğu şehir Sivas’ın Gemerek ilçesidir.

Tiago Çukur

Tiago Çukur hangi bölgede oynuyor? 

Futbolculuk kariyerine Hollanda’nın Zeeburgia ekibinde başlayan Tiago Çukur, kısa bir süre sonra AZ Alkmaar altyapısına transfer edildi. Burada 2020 yılına kadar kalan 19 yaşındaki oyuncu 2021 yılında Watford’a transfer oldu ve geçen sezonu Doncaster Rovers takımında kiralık olarak geçirdi. 

Tiago Çukur, hücum hattının her bölgesinde oynayan çok yönlü bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. 19 yaşındaki futbolcu ilk kez Uluslar Ligi’ndeki performansıyla dikkatleri çekmişti. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal