Ziraat Bankası'nın Yeşilçam Reklamı Gündeme Oturdu

Ziraat Bankası'nın son reklam filmi sosyal medyanın gündemine oturdu. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, reklam filmini sosyal medya hesabından paylaşarak geçtiğimiz günlerde tartışmalı sözlere imza atan Metin Akpınar'a göndermede bulundu.

25.12.2018-23:11 - (Son Güncelleme: 25.12.2018-22:50)

Dün Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in ifadeye çağrılmasının ardından sosyal medyada kullanıcıları sosyal medyada Akpınar'ın da içinde olduğu bir Yeşilçam karesini paylaşmışlardı. Yeşilçam'dan bir sahneden alınan fotoğrafta Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Münir Özkul, Tarık Akan ve Halit Akçatepe gülmekteydi.

Bugün ise Ziraat Bankası çok konuşulacak bir reklam filmine imza attı. Bankanın reklamında Hulusi Ketmen, Adile Naşit, Münir Özkul, Erol Taş gibi Yeşilçam'ın ünlü isimlerinin görüntüleri ve replikleri kullanıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Ziraat Bankası'nın çok konuşulan reklamını "Biz büyük bir milletiz. El ele verir her şeyin üstesinden geliriz. Bir kez daha elimizi, gönlümüzü taşın altına koyacağız. Yılmayacak, cesur olacağız. Çok çalışıp çok üreteceğiz. Birbirimize hem güç hem umut olacağız. Büyük ve Güçlü Türkiye için " notuyla paylaştı.

Bakan Albayrak'ın bu paylaşımı Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'e bir gönderme olarak yorumlandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal