Zeynep Şenpınar Cinayetinin Kan Donduran Detayları

Zeynep Şenpınar'ın boksör sevgilisi Selim Kemaloğlu tarafından nasıl vahşice öldürüldüğü iddianamede anlatıldı. Kemaloğlu, kendisinden kaçmaya çalışan Zeynep'i parkta yakalayıp bıçaklayarak eve geri götürdü.

25.07.2020-10:24 - (Son Güncelleme: 25.07.2020-09:41) Zeynep Şenpınar Cinayetinin Kan Donduran Detayları

Bıçağın kırılmasıyla  mutfaktan başka bir bıçak alarak tekrar bıçakladı. Zeynep'i vahşice öldüren Kemaloğlu'nun ilk mahkemesi 8 Ekim tarihinde görülecek.

Zeynep Şenpınar'ın 24 Mayıs tarihinde Muğla'da öldürülmesiyle ilgili iddianamede kan donduran ayrıntılar yer aldı. İddianameye göre daha önce 3 ayrı 'kasten yaralama' kabahatinden sabıka kaydı olan fail Selim Kemaloğlu, Zeynep Şenpınar'ı ilk defa ocakta darp etti.

Şenpınar önce şikâyetçi oldu fakat daha ardından şikâyetini geri alınca soruşturma kapatıldı. Zeynep'in arkadaşlarının ifadesine bakıldığında, Kemaloğlu daha sonra da Şenpınar'ı darp etmeyi sürdürdü. Ancak Şenpınar korktuğu için şikâyet edemedi.

Hürriyet'in haberine göre cinayet günü 24 Mayıs tarihinde katil Kemaloğlu, 112'yi arayarak 'Ölü var' dedi ve ambulans çağırdı. Katil konuştuğu esnada arkadan inleme ve hırıltı seslerinin geldiği Zeynep'in bu esnada hayatta olduğu anlaşıldı. 112 görevlileri kapının kilitli olması nedeniyle emniyet güçleri eşliğinde camı kırıp eve girdi.

Kemaloğlu görevleri görünce Zeynep'in göğsündeki bıçağı çıkararak sağlık personellerinin üstüne yürüdü. Yaralı olan Kemaloğlu kendinden geçince görevliler içeriye girebildi. 07.04'te eve giden görevliler, saat 07.29'da ancak müdahale edebildi. Ancak her şey için çok geçti. Zeynep yaşamını yitirmişti. Katilin 37 yerinden bıçakladığı Zeynep'in kıyafetini ve çamaşırlarını da değiştirdiği tespit edildi.

Kamera görüntülerine bakıldığında Zeynep evden çıkıp parka doğru gitti. Bu esnada düştü. Peşinden koşan Kemaloğlu, Zeynep'i parkta yakaladı ve bıçaklayarak geri eve soktu. Kapı girişinde bıçak kırıldı. Mutfaktan başka bıçak alarak bıçaklamayı sürdürdü. Ardından da kendisini bıçakladı.

Aynı zamanda katledilen Zeynep'in 1.55 cm boyunda ve 45 kg ağırlığında olduğunu, failin de profesyonel boksör olduğun altı çizilerek 'kasten öldürme' kabahatinden kanunda bildirilen 'kendini savunamayacak kişiye karşı' olduğunun kabul edilebileceğini ifade ederek rapor düzenlenmesini talep etti.

Savcı bu rapora istinaden Kemaloğlu ile ilgili 'beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiyi canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmek' kabahatinden ağırlaştırılmış müebbet talebiyle dava açtı.

Savcı iddianamede Selim Kemaloğlu'nun verdiği ifadeleri 'çelişkili' ile 'tutarsız' buldu. Zeynep'i vahşice katleden Kemaloğlu'nun ilk mahkemesi 8 Ekim tarihinde görülecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal