Yoğun Kar Yağışı Tatil Haberlerini de Beraberinde Getirdi! İşte Tatil Verilen İl ve İlçeler

Kar yağışı tüm ülkeyi sararken bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi. İşte o il ve ilçeler...

15.01.2019-19:54 - (Son Güncelleme: 15.01.2019-19:45) Yoğun Kar Yağışı Tatil Haberlerini de Beraberinde Getirdi! İşte Tatil Verilen İl ve İlçeler

Ülkeyi saran soğuk kış koşulları sebebiyle tatil haberleri gelmeye başladı. İşte ülke çapında okulların tatil olduğu il ve ilçeler...

KOCAELİ

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy yarın tahmin edilen kar yağışı sebebi ile, ilkokul, ortaokul ve liseleri yarın için tatil ederken, hamile ve engellileri de idari izinli olduklarını duyurdu.

BİLECİK

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde eğitime bir gün ara verildi.

Pazaryeri Kaymakamlığı'ndan yayınlanan açıklamada, yoğun kar yağışı sebebi ile yarın ilçe merkezi ve taşımalı eğitim çerçevesindeki bütün okulların tatil edildiği açıklandı.

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli çalışanların de aynı gün idari izinli olacağı bildirildi.

KÜTAHYA

Kütahya'da, etkili olan yoğun kar yağışının sonrasında yarın (16 Ocak 2019 Çarşamba günü) eğitime ara verildiği duyuruldu.

ADIYAMAN

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde, kar yağışı sebebi ile okullar yarın için bir gün tatil edildi.

Sincik'te etkili olan ve günlük hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yarın bütün okulların tatil edildiğini açıkladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal