Yılanı Vurmak İsterken 6 Aylık Hamile Eşini Öldürdü

Konya'da Suriyeli şahıs, evde gördüğü yılanı vurmak isterken iddiaya göre yanlışlıkla 6 buçuk aylık hamile eşini vurarak öldürdü.

30.07.2019-14:17 - (Son Güncelleme: 30.07.2019-14:14) Yılanı Vurmak İsterken 6 Aylık Hamile Eşini Öldürdü

Konya'nın Seydişehir ilçesinde Suriye asıllı bir kişi, evde gördüğü yılanı vurmak için duvarda asılı olan tüfeğini alarak ateş etti. 28 yaşındaki adam iddiaya göre yanlışlıkla 6 buçuk aylık hamile eşini vurarak öldürdü.

BESİ DAMINDA İŞE BAŞLADI

Olay, sabah saatlerinde Seydişehir'e bağlı Kesecik Mahallesi Kırbaçlar mevkisinde oldu. Alınan bilgiye Suriye asıllı Ali El Arid (28), 10 gün önce Hacı Murat Kırkaç'a ait besi damında hayvanlara bakmak için işe girdi. Ali El Arid, besi damının yanında olan eve de ailesiyle beraber yerleşti.

YILANA ATEŞ ETMEK İSTERKEN KARISINI VURDU

İddiaya göre, sabah saatlerinde evin içerisinde gördüğü yılanı öldürmek için duvarda asılı olan tüfeğini alarak ateş eden Ali El Arid, bu esnada evin içerisinde olan eşi Zeyneb El Arid'i (21) sırtından vurdu.

HAMİLE KADIN KURTARILAMADI

Ağır yaralanan genç kadın, çağrılan ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi sevk edildi. Zeynep El Adir, gerçekleştirilen bütün müdahaleye karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olayda yaşamını yitiren Zeynep El Arid'in, 2 ile 3 yaşında iki çocuğu olduğu ve 6 buçuk aylık hamile olduğu bildirildi.

KAZAYLA VURDUĞU ÖNE SÜRÜLDÜ, GÖZALTINA ALINDI

Genç kadının cansız bedeni otopsi yapılmak için Seydişehir Devlet Hastanesi morguna sevk edildi. Eşini kazayla vurduğu iddia edilen Ali El Arid ise jandarma birimleri tarafından gözaltına alındı.

Olayla alakalı soruşturma açıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal