Yeni Kurulacak Askeri Eğitim Birliklerinin İlki Yozgat'ta Olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat mitinginde bir müjdeyi daha verdi. Erdoğan, "Buradan bu dönemin ilk müjdesini duyuruyorum. Yeni açılacak askeri eğitim birliklerinden ilki Yozgat'ta olacak" dedi.

25.02.2019-14:05 - (Son Güncelleme: 25.02.2019-15:32) Yeni Kurulacak Askeri Eğitim Birliklerinin İlki Yozgat'ta Olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yozgat'ta önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan "31 Mart'ın ardından Yozgat için yepyeni bir dönemi başlatmaya hazır mıyız? Buradan bu dönemin ilk müjdesini duyuruyorum. Yeni açılacak askeri eğitim birliklerinden ilki Yozgat'ta olacak. Ve adımını hemen atıyoruz." dedi.

"BURADAN İLK DÖNEMİN MÜJDESİNİ VERİYORUM"

Anlaşılan o ki AK Parti çatısını beğenmeyip kendilerine başka yer arayanlar var. Bunlara hizmetin, yatırımın esas kaynağının AK Parti olduğunu, bu kardeşiniz olduğunu gösterelim mi? İnşallah 31 Mart'ın ardından Yozgat için yepyeni bir dönemi başlatmaya hazır mıyız? Buradan bu dönemin ilk müjdesini duyuruyorum. Yeni kurulacak askeri eğitim birliklerinin ilki Yozgat'ta olacak. Ve adımını hemen atıyoruz.

"FETÖ'DEN GÖZALTINA ALINAN AVUKATINI ADAY GÖSTERDİ"

Kandil talimat veriyor, onun güdümündeki parti aracılığıyla CHP bunları yerine getiriyor. Terör örgütü üyeleri bu ilişkiyi açıkça söylüyorlar. Emrediyor, onun güdümündeki kişiler ve kesimler üzerinden CHP yerine getiriyor. Kılıçdaroğlu, Bay Kemal FETÖ'den gözaltına alınan avukatını götürüp belediye başkan adayı yapıyor. Yozgatlı kardeşlerime söylüyorum. Ankara'daki Yozgatlı kardeşlerime özellikle Özhaseki kardeşimi ve AK Partili belediye başkan adaylarımızı destekleme aşamasında tavsiyede bulunmanızı talep ediyorum. Zira 5 dönem Kayseri'de belediye başkanlığı yapmış, Çevre Bakanlığı yapmış, en son birlikte çalıştığımız Özhaseki'yi biz Ankara'ya aday yaptık. En güçlü aday o. Fakat diyorum ki, sizler telefonda Ankara'daki hemşerilerinizi aramalısınız. Bunlara bu olanağı Ankara gibi bir yerde, bölücü örgütün güdümündeki parti İstanbul'da Ankara'da aday çıkartmıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal