Yakalanan Yunan Askerleri İle İlgili Kritik Gelişme!

Yunanistan milletvekili Kostas Katsikis, "Erdoğan 2 Yunan askeri ile 8 Türk askerini değiş tokuş etmek istiyor. Hükümetler yargıyı geçebilirse bunun ne maliyeti olur ki" şeklinde konuştu.

28.03.2018-16:09 - (Son Güncelleme: 28.03.2018-16:06) Yakalanan Yunan Askerleri İle İlgili Kritik Gelişme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 Yunan askeri hakkında gerçekleştirdiği açıklamalardan sonra Yunan basınında 8 darbeci asker ile 2 Yunan askerinin değiş tokuş edilmesi tartışması gündeme oturdu.

Yunanistan’ın Skai kanalında programda bulunan hükümet ortağı ANEL partisi milletvekili Kostas Katsikis, “Açıkça konuşalım, Erdoğan 2 Yunan askeri ile 8 Türk askerini değiş tokuş etmek istiyor. Hükümetler yargıyı geçerse bunun ne maliyeti olur ki. Zaten Savunma Bakanı rehin derken bunu söylüyor. Rehineler takas edilir" şeklinde konuştu.

Kaçikis’e ilk tepki aynı partinin milletvekili Dimitris Kammenos’dan tarafından yapıldı. Kammenos “Kostas Kaçikis, 2 Yunan askerinin ailelerinden özür dilemelidir. Yunan askerleri takas için malzeme değildir. Yanlış yapmıştır. Siyasetçilerin kişisel fikirlerini dile getirmemelerini öneririm” değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal