Vali Antalya'da Hortum Faciasının Bilançosunu Açıkladı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu tarafından yapılan son dakika açıklamada, vatandaşların Meteorolojiyi dikkate almaları istendi.

26.01.2019-14:32 - (Son Güncelleme: 26.01.2019-15:15) Vali Antalya'da Hortum Faciasının Bilançosunu Açıkladı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu tarafından yapılan son dakika açıklamada, vatandaşlar uyarılarak, 'Antalya Havalimanı'nda apronlarda yolcu transferi sağlayan otobüslerden biri devrildi, 12 yaralı var. Vatandaşlardan ricam meteorolojik uyarıları dikkate alsınlar, bu uyarılar doğrultusunda dışarı çıksınlar. Hava trafiği normale döndü, enerji veremediğimiz bölgeler var' ifadeleri kullanıldı.

HORTUMUN BİLANÇOSU

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da meydana gelen fırtına ve hortum sonucu oluşan felaketlere yönelik açıklamalarında, 'Önceki gün Antalya'nın Kemer, Kumluca, Finike ilçelerinde meydana gelen hortum afetinde 2 vatandaşımız hayatını kaybetti, 13 vatandaşımız da yaralandı. 1 vatandaşımızın ise kayıp bilgisi var. 229 binada hasar tespit ettik.' şeklinde konuştu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de konuya yönelik yaptığı açıklamalarda, 'Büyük bir oranda gün içerisinde Antalya'ya enerji vermeye başlayacağız' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal