Uyuşturucu Baronu Yakalandı

İstanbul Narkotik Polisi'nin uyuşturucu satıcılarına yönelik Çekmeköy’de düzenlediği operasyonda aralarında uyuşturucu baronunun da bulunduğu M.Y. ile birlikte 15 kişi ele geçirildi.

17.04.2018-11:13 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-11:03) Uyuşturucu Baronu Yakalandı

Geçtiğimiz günlerde narkotik şubesi ekiplerince yakalanmış olan 1 ton uyuşturucu maddesinin firarisi olarak aranan uyuşturucu baronu M.Y ile birlikte 15 şüpheli saklandıkları evde kıskıvrak yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik başarılı bir operasyon yaptı. Sabah saat 05:30 sularında Çekmeköy’de 14 adrese eş zamanlı olarak operasyon yapıldığı bilgisi verildi. Operasyonda polis helikopteri havadan destek verirken, özel harekat timleri de karadan yoğun güvenlik önlemleri aldı.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Çekmeköy’de bir adrese yapılan baskında içeri girerek müdahale eden Özel Harekat Timleri, şüphelileri etkisiz hale getirdikten hemen sonra çevre güvenliğini sağlama aldı.

GÜVERCİN KULÜBESİNDE UYUŞTURUCU DÜZENEĞİ

Evde yapılan aramaların neticesinde, Özel Harekat Timleri evin önünde bulunan Güvercin kulübelerinin kapısını açtı. Güvercinler için tasarlanan kulübede yapılan aramalar sonunda uyuşturucu madde kullanımı için yapılan düzenek ele geçirdi.

UYUŞTURU BARONU GÖZALTINA ALINDI

Polis tarafından 14 adrese yapılan eş zamanlı operasyonun ardından ev ve iş yerlerinde aramalar yapılırken, geçtiğimiz günlerde Narkotik şubesinin yakalamış olduğu 1 ton uyuşturucu maddenin firarisi olarak aranan uyuşturucu baronu olarak ifade edilen M.Y.’nin de aralarında bulunduğu toplam da 15 şüpheli bu adreslerde kıskıvrak yakalanıp emniyete götürülüp göz altına alındı.

AĞRI'DA DA VURGUN YAPILMIŞTI

Gümrük ve Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü birimleri Ağrı Gürbulak Sınır Kapısı'nda piyasa değeri 15 milyon 400 bin lira olan 78 kilo eroin yakalamıştı. Uyuşturucu baronlarına büyük darbeler vurulmaya devam ediliyor

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal