Uslu Durmadığı İçin 11 Yaşındaki Çocuğunu Oklavayla Dövdü!

Şanlıurfa'da 2 gün evvel bir iş yeri personeli tarafından dövüldükten sonra yere atılan küçük çocuğun başından geçen şiddet akıllardan daha silinmezken, bunun gibi bir görüntü de Aydın'da meydana geldi. Z.K. evde uslu durmadığı iddiasıyla 11 yaşında olan oğlunu balkonda oklavayla darp etti.

19.11.2020-17:24 - (Son Güncelleme: 19.11.2020-17:30)

Geçen akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan bir binada gerçekleşti. Z.K. evde uslu durmadığı iddiasıyla oğlu H.K'ye oklavaya dövmeye başladı. Baba Z.K. korkup balkona kaçan oğlunun peşinden giderek, orada da oklavayla vurmaya devam etti.

Küçük oğlunun çığlık seslerini fark eden mahalle sakinleri, meydana gelen şiddeti cep telefonlarının kameralarına kaydedildi.

"BABA VURMA!"

Videoda, Z.K., korkudan balkona kaçan çocuğunun peşinden koşarak oklavayla gözü dönmüş bir halde dövdü. Ufak çocuk, annesinden yardım etmesini istese de gözü dönen baba balkona çıkmak isteyen karısına engel oldu.

Babasının vuruşlarına dayanmayan H.K.'nin 'Baba vurma' sözleriyle seslendiği anlar duyuldu.

ÖZGÜR BIRAKILDI

Mahalle halkının emniyet güçleri durumu ihbar etmesi üzerine eve giden polis, Z.K.'yi yakalandı. Karakola götürülen Z.K., karakolda ifadesi alındıktan sonra özgür bırakıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal