Ünlü Oyuncu Yakup Yavru 35 Bin Lira Harcayarak Kendisine Mezar Yaptırdı

Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Yakup Yavru, memleketi Amasya'da 35 bin lira harcayarak kendisine mezar yaptırdı. Yavru, "Mezarımı çok beğendim hemen ölesim geliyor" dedi.

04.05.2018-21:52 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-21:46) Ünlü Oyuncu Yakup Yavru 35 Bin Lira Harcayarak Kendisine Mezar Yaptırdı

Amasyalı sinema ve tiyatro sanatçısı Yakup Yavru, 35 bin lira masraf yaparak, memleketinde kendisi için mermer ile taştan mezar yaptırdı. Yavru, "Mezarımı çok beğendim. Hemen ölesim geliyor. Kendime göre, hayırlı bir iş yaptığıma inanıyorum" dedi.

35 BİN LİRA MASRAF ETTİ

Amasyalı, 22 senelik sinema ve tiyatro sanatçısı Yakup Yavru, memleketinde, belediyeye ait Tekirdede Mezarlığı'ndan kendisi için mezar yaptırdı. Mermer ve taştan 35 bin lira masraf yaparak, mezar yaptıran Yavru, Amasya gezisinde henüz bitmeyen mezarına uğradı.

ÇAM FİDANLARI DİKTİRDİ

Mezarın ardındaki duvara 5 ayrı göz yaptıran Yavru, rol aldığı dizi ve filmlerden hazırlattığı fotoğraflarının öldükten sonra buralara yerleştirilmesini istedi. Yavru, mezarının çevresine de çam fidanları diktirdi.

"YARIN ÖLDÜĞÜMDE İNSANLARA SIKINTI ÇIKARMAYAYIM"

Mezarının yerini çok beğendiğini ve kendisine göre hayırlı bir şey yaptığını düşündüğünü söyleyen Yakup Yavru, şunları aktardı: "Ölümlü dünya ne olur ne olmaz diye, İstanbu'da Zincirlikuyu değil de kendi öz vatanımda aklım yerindeyken, canım sağ iken yerimi satın alıp, mezarımı yaptırayım dedim. Hiç olmazsa yarın öldüğümde insanlara sıkıntı yapmamış olurum dedim. Her şey hazır zaten kapakları bile hazır.

"HAYIRLI BİR ŞEY YAPTIĞIMA İNANIYORUM"

Çok da iyi oldu. Zaten yerimi de çok beğendim. Hemen ölesim geliyor. Öyle bir hoşuma gitti ki şimdi bir de hayrat için adıma çeşme yaptıracağım. Ben memnunum. Paraları oraya, buraya harcayacağıma kendime göre, hayırlı bir iş yaptığıma inanıyorum.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal